BORKA

FOTO: Jasna Kuljaj s svojo drznostjo šokirala starše

Objavljeno 15. december 2017 16.31 | Posodobljeno 15. december 2017 16.31 | Piše: S. N.

Domači si niso predstavljali, da bo tako neposredna.

Jože Potrebuješ je bil navdušen.

Jasna Kuljaj ima trenutno polne roke dela, saj snema oddajo od Težaka do junaka, v kateri komentirajo dogajanje v šovu The Biggest Loser Slovenija, poleg tega pa je zelo zaposlena tudi s svojo monokomedijo Borka, v kateri razkriva podrobnosti svojega življenja in ki je pred dnevi doživela premiero.

S premierno izvedbo je navdušila prisotno občinstvo, v katerem so bili številni znani Slovenci, komedijo pa si je ogledala tudi Jasnina družina. Oče, mama in brat so bili nad Jasninim novim projektom navdušeni, starša pa tudi malce šokirana. Njeni domači namreč niso pričakovali, da bo tako iskrena in neposredna, vendar Jasna ne obžaluje, da je v predstavi povedala marsikaj o sebi.

»Življenje ni cvetoče polje. Človeku se na vsakem področju zgodijo tudi manj zabavne stvari in tudi teh se v predstavi dotaknem. Bistvo pa je, da se človek ne vda in gre naprej. Sodobni borci se ne borimo po gozdovih, ampak na drugih frontah, ki jih je vedno več. To velja tako za ženske kot moške. Hkrati pa moramo biti še popolni. Popolni starši, denimo,« je še povedala Jasna.


 

Deli s prijatelji