PRED 20 LETI

FOTO: Dan norosti (spet) v Špas teatru

Objavljeno 10. december 2017 21.25 | Posodobljeno 10. december 2017 21.25 | Piše: A. Ba.

Ljubosumni Matjaž Rep. Razplesana Nina Ivanič.

Urška Alič z veliko ekipo pri razrezu majhne torte.

Natanko pred 20 leti je Špas teater na oder postavil svojo prvo predstavo – Dan norosti. Komedija je orala ledino zabavnega slovenskega gledališča in občinstvo vztrajno dvigovala s sedežev. Ob jubileju je v preobleki novega tisočletja vnovič navdušila nabito polno dvorano v kulturnem domu v Mengšu, kjer je sledila zabava s številnimi čestitkami direktorici Urški Alič in njeni ekipi. In tako, kot je to postala že smešna navada vsepovsod – s torto.

Predstavo so tokrat uprizorili z novimi in starimi igralci ter novim režiserjem Borisom Kobalom. Kot se ob rojstnem dnevu spodobi, je ekipa odprla tudi penino, Rok'n'Band pa je obujal glasbene spomine.

Penina za slavje, Rok’n’Band pa za spomine.

Igralci in gostje so se zabavali, še najbolj pa se je sprostila Nina Ivanič, saj je pod odrom pokazala vse svoje plesne gibe. Igralka, ki nas je poleti presenetila s kratko pričesko zaradi vloge v nanizanki Reka ljubezni, je v zadnjem času postala znana po vlogi Ines v nanizanki Usodno vino. Na predstavo sta jo prišla podpirat sin in mož, Matjaž Rep. Nina priznava, da mu ni vseeno, ko mora igrati intimne prizore s soigralci, in teh v Usodnem vinu ni bilo malo.

Med veselo množico smo opazili tudi Zvezdano Mlakar, ki v svoji pogovorni oddaji Zvezdana v intimnih pogovorih razkriva življenjske zgodbe bolj in manj znanih gostov. 


 

 

Deli s prijatelji