GOSTILNA IŠČE ŠEFA

FOTO: Črni nabili rdeče, Bine pa: Nisem razumel, smo mi v prednosti?!

Objavljeno 04. november 2015 08.19 | Posodobljeno 04. november 2015 08.19 | Piše: Mo. S.

Izkupiček zmagovalne skupine je 1562 evrov, medtem ko so poraženci ta dan zaslužili 817 evrov.

Za tekmovalci šova Gostilna išče šefa je prvi dan tedenskega izziva in obenem dvoboja. Kot kaže, bo razlika na koncu velika, vendar pa je do konca še en dan …

Gostje so v enem dnevu naročili 308 porcij, zgodilo pa se je, da so bili nekateri tako navdušeni nad sladicami, da so jih naročili tudi po več. Pri predjedeh in glavnih jedeh so višje vrednosti dosegale jedi rdeče skupine, za sladice pa so bili več pripravljeni plačati gostje, ki so vzeli jedi črne skupine, je razkril voditelj Boštjan Romih.

Velika prednost

Izkupiček zmagovalne skupine je 1562 evrov, medtem ko so poraženci ta dan zaslužili 817 evrov. In na veliko veselje privržencev tekmovalcev letošnje sezone so povedli prav ti. V prednosti so torej črni, a ni še konec.

»Nisem razumel. Smo mi v prednosti? A za 800 evrov? U, mat**, nisem ga razumel,« je komentiral Bine. Pričakuje zmago, vendar pa jim je na srce položil, naj ne zaspijo na lovorikah. »Držite to do konca, nočem spreminjati ničesar, ker ste danes delali fantastično. Tako uigrani, kot ste bili danes … Vsa čast, iskreno, iz srca,« je nadaljeval.

Šef rdečih Marko Pavčnik je priznal, da je slabo spal, ker ga je skrbelo, ali bodo tekmovalci dan izpeljali dobro. Na koncu se je vse dobro izteklo in z njimi je zadovoljen. »Ni me strah, danes bom dobro spal,« je sklenil. Bine, šef črne skupine, pa je povedal, da se je čutilo tudi na jedeh, kako dobra ekipa so. »Pričakujem, da boste v takšnem tempu nadaljevali,« je dodal, malo pa je skritiziral Robija. Meni namreč, da med branjem listkov ni dovolj pozornosti namenil rdeči skupini. Ne glede na vso borbenost je med servisom cilj samo en, je menil.

Deli s prijatelji