GOSTILNA

FOTO: Blaž pred vsemi priznal, da mu je všeč

Objavljeno 10. november 2015 08.14 | Posodobljeno 10. november 2015 08.15 | Piše: S. N.

Bomo kmalu dobili prvi parček?

Se v šovu Gostilna išče šefa že spletajo intimnejše vezi? Med moškimi in ženskami tekmovalkami je kar precej dotikanja in objemanja. Vsaj med Blažem in Deboro. Tudi sotekmovalke so Deboro vprašale, kaj to objemanje pomeni. Debora je dejala, da ji je Blaž kot brat, priznala, da se res veliko objemata, to pa zato, ker da je topel človek. Naklonjenost pa je očitno obojestranska. Pri večerni igri, ko so se sotekmovalci skušali malce bolj spoznati, je Blaž na vprašanje, ali mu je všeč Debora, priznal, da mu je. »Kaj bom rekel, da ne?« se je nato branil, ko so se drugi začeli zavijajoče oglašati.

Špela je prepričana, da imata z Miho dobro kemijo, ki se bo razvila v prijateljsko in profesionalno smer, Pia pa ugotavlja, da se je mladi Žan pripravljen odpreti in da bosta očitno dobro sodelovala. 

Robi je navdušen nad svojo Olgo, ki mu je po popivalskem večeru in ob jutranjem mačku pripravila jajčka. »Vsa čast ji. Če bo takole vsako jutro, se bom še navadil. Ampak saj veš, tako je samo na začetku, potem pa je enkrat vsega konec,« je dejal Robi. Pravi, da mu Olga daje energijo in da sta si podobna. Olga pa je že ob prvem srečanju z Robijem začutila, kot je dejala, njegovo moč: energijo, disciplino in karakter. »Res sem srečna, da sem z njim v paru,« je dejala Olga. 

Mišo pravi, da sta si z Aido tudi zelo podobna in se dobro razumeta.

Deli s prijatelji