IMEL JE TREMO

Finalist Žan brez besed, Ana Klašnja mu jo je dala

Objavljeno 04. november 2015 17.23 | Posodobljeno 04. november 2015 17.24 | Piše: A. K.

Uvrstitve v finale ni pričakoval, prav tako ne zlatega gumba, ki mu ga je dodelila Ana.

Žan Libnik je prvi finalist.

Žan Libnik je na avdiciji šova Slovenija ima talent tako očaral žirantko Ano Klašnja, da je pritisnila zlati gumb in ga poslala v polfinale. V prvi polfinalni oddaji je znova navdušil in prepričal gledalce, ki so ga izbrali kot prvega finalista, česar pa menda ni pričakovalimage.

»Še vedno ne morem verjeti, da se je to zgodilo. Iskreno, tega resnično nisem pričakoval, zato je zdaj občutek še toliko boljši,« nam je povedal po koncu oddaje.

Priznal je, da je bil pred nastopom precej živčen, a je na odru trema izginila. Mogoče tudi zato, ker je zanj iskreno navijala Ana, ki je od Žana pričakovala največ. »Ana mi je z zlatim gumbom dala nekaj samozavesti, ki sem jo potreboval, da sem nadgradil svoj nastop v polfinalu,« je še povedal Žan in priznal, da ni pričakoval, da bo prav Ana na avdiciji pritisnila zlati gumb.

Žan o finalnem nastopu še ne razmišlja, pravi pa, da ga bo nadgradil, nekaj besed pa je namenil tudi drugi finalistki Sari Hercog, za katero pravi, da je huda konkurentka. »Sara zelo dobro poje in mislim, da bo težko. Privoščim pa vsakemu, da pride do konca,« je dejal in se zahvalil gledalcem, ki so ga s svojimi glasovi poslali neposredno v finale.

Deli s prijatelji