AKROBATA

Filip in Blaž sta zlomila oder

Objavljeno 18. december 2015 17.55 | Posodobljeno 18. december 2015 17.57 | Piše: Anita Krizmanić

Akrobata sta v oddaji Slovenija ima talent že tretjič povzročila škodo.

Akrobacije, s katerimi jemljeta dih, včasih pustijo posledice. Foto: mediaspeed.net

Trenutno najbolj vroča in drzna akrobata Filip Kržišnik in Blaž Slanič sta se po enem letu vrnila na oder šova Slovenija ima talent. Tudi tokrat sta osupnila s svojimi dih jemajočimi točkami, zaradi katerih so številni gledalci tako v studiu kot pred malimi ekrani na trenutke prenehali dihati. Akrobata, ki večino časa pogumno zreta nevarnosti v oči, sta se pred publiko in žirijo počutila odlično, zaupala pa sta nam tudi, da sta znova ušpičila nekaj, zaradi česar na POP TV verjetno niso bili najbolj srečni. »Oder sva zlomila že na vajah oziroma sva ga tokrat že tretjič poškodovala,« je priznal Filip, Blaž pa je dodal, da se je to zgodilo, ko ga je Filip vrgel v salto, ker pa je oder črn, ni videl, kje bo pristal, in se je ta dobesedno udrl pod njegovimi petami.

Nezgoda je bila pozabljena takoj, ko sta stopila na oder, saj ju je publika znova toplo sprejela in jima namenila stoječe ovacije. Lanska izkušnja na talentih jima je prinesla veliko pozitivnih odzivov, poslovnih priložnosti, kmalu pa bosta odprla tudi lastno akrobatsko šolo, saj želita svoje znanje deliti z drugimi. Kot mentorja bosta v svoji šoli, v kateri bodo tako mlajše kot starejše generacije lahko odkrivale svoje lastne sposobnosti, poskušala posameznikom pomagati na njihovi poti. »Pri tem nama bo pomagal izkušen kader trenerjev, ki so gimnastično podkovani, tako da bomo lahko to znanje kakovostno, hkrati pa v varnem okolju delili naprej,« pravi Filip.

Vsestranska akrobata dodajata, da prosti čas enačita s treningi, ki trajajo tudi do osem ur na dan, v njih pa preprosto uživata in upata, da bodo v njih uživali tudi drugi, ki si želijo drugačne fizične aktivnosti.

Deli s prijatelji