TRENJA

Dominika nad kmeti načrtuje teror

Objavljeno 17. november 2015 22.24 | Posodobljeno 17. november 2015 22.24 | Piše: A. K.

Glava družine si želi, da tedenska naloga ne bi bila opravljena.

Jacqueline je jasno, da se bo morala odmakniti od Dominike.

Tekmovalci na čelu z glavo družine Dominiko so že dobili tedensko nalogo, a se Dominika nadeja, da te ne bodo opravili in da bodo zato živeli še v večjem pomanjkanju, kar bo vodilo v še bolj napete odnose med njimi. Dominika ima v načrtu, da bo poskušala vplivati na odnose med tekmovalci in bi rada načela njihovo psihično zdravje, zato si je prizadevala, da bi padli že pri prvi nalogi. Tekmovalci so namreč morali v hlev spraviti vse ovce, kar pa ni bil ravno mačji kašelj.

»Dominika nima pojma, kako bi spravila ovce v hlev, jaz pa ji ne bom pomagal. Naj jih spravlja Jacqueline,« je bil odločen Franc, a se je pozneje kljub temu z drugimi odpravil na travnik, kjer so lovili ovce. Medtem ko so drugi tekali za njimi, je Dominika brzdala Jacqueline, naj se ne trudi preveč, saj si je želela, da te naloge ne bi opravili. Čeprav je želela glava družine sabotirati nalogo, so tekmovalci ovce spravili v hlev. Jacqueline je pozneje povedala, da se ji zdi Dominikin pristop, s katerim poskuša streti moške, pretiran in ga ne odobrava. 

Dominika je Jacqueline razložila načrt, s katerim bo poskušala obračunati z moškimi, in ji svetovala, kako naj ravna z moškimi, če bo tedenska naloga fizično naporna. Jacqueline postaja jasno, da se bo morala odmakniti od Dominike, saj ocenjuje, da je njen način pretiran in da se utegne zgoditi, da bodo moški, če bodo uvideli njeno namero, pripravili maščevanje. Jacqueline je povedala, da bi, če bi imela kakšno drugo možnost, iskala zavezništvo drugje.

Deli s prijatelji