NA PRODAJ

Domen Kumer prodaja stanovanje za 330 tisočakov

Objavljeno 13. februar 2013 08.57 | Posodobljeno 13. februar 2013 08.57 | Piše: Maja Kepic

Luksuzno stanovanje je na prestižni lokaciji v Mariboru.

Domen z očetom Rajkom načrtuje selitev v družinske hiše (foto: Mediaspeeed).

Kriza je močno udarila po žepu tudi slovenske glasbenike, kar priznavajo celo sami. V prvih mesecih novega leta, ko je obdobje številnih koncertov in nastopov v veselem decembru mimo, je še posebno težko najti delo. To naj bi zdaj spoznal tudi štajerski pevec Domen Kumer.

Za 330.000 evrov

Na spletu se je namreč pojavil oglas, iz katerega je razvidno, da Mariborčan, ki bo letos dopolnil 30 let, prodaja svoje stanovanje v središču štajerske prestolnice. »Prodamo luksuzno, v celoti opremljeno stanovanje pod Pohorjem, ki ponuja s terase, dnevne sobe in spalnice izjemen razgled na snežni stadion,« piše v oglasu. Stanovanje, veliko 148 kvadratnih metrov, ki je opremljeno s kaminom, obsega pa tudi teraso in zimski vrt z urejeno letno kuhinjo, prodaja za 330.000 evrov. Domen poleg omenjene nepremičnine ponuja še nakup glasbenega studia, ki ga ima čez cesto.

Številni namigujejo, da se je Kumer za prodajo premoženja odločil zaradi bankrota. A pevec na govorice, da ga v zadnjem času pestijo hude finančne težave, odgovarja: »Nismo bankrotirali, ampak s celotno družino že nekaj časa načrtujemo selitev v hiše. Sredstva od prodanih nepremičnin bomo tako namenili za gradnjo družinskih hiš, kjer si bom lahko uredil tudi svoj studio.«

Deli s prijatelji