ZVEZDNO SODIŠČE

Dolgčas v omarah

Objavljeno 18. november 2015 21.00 | Posodobljeno 18. november 2015 21.00 | Piše: A. J.

Kdo je po vašem mnenju najbolje oblečeni znani Slovenec ali Slovenka?

Nova kolekcija Nine Šušnjara nosi ime Ellement.

Med Slovenci bi težko našla moškega, za katerega bi lahko rekla, da izstopa kot najbolje oblečen. Med ženskami ima po mojem mnenju najbolj svoj in najboljši stil Nina Šušnjara. Zmeraj nosi zanimiva oblačila in njeni stajlingi (govorim o teh, ki jih nosi sama, in ne o njenih kolekcijah ali stiliranju) zmeraj delujejo urejeno in lepo. Ker za večino oblačil znanih Slovencev skrbijo stilisti, težko vidiš, kakšen je njihov pravi slog. Kar ni narobe, ampak včasih me zanima in sem radovedna, kaj bi znani Slovenci, predvsem pa Slovenke, oblekli iz svoje garderobe in kaj jim je všeč ter kaj nosijo takrat, ko ne dobijo izposojenega stajlinga od stilistke ali stilista.
Nives Orešnik, miss Slovenije 2012

Po mojem mnenju je najbolje oblečeni znani Slovenec lepotni kirurg Franc Planinšek. Njegov slog vzbuja pozornost. Všeč so mi ljudje, ki znajo pozornost pritegniti z dobrim okusom. Planinšek zasije v modnem smislu, kjer koli se pojavi. Vsi drugi so bolj tako tako.
Marjan Krnjić, modni oblikovalec

Bianca Žvorc Morris, ki sicer tudi kreira svoja oblačila. Razlog pa je zelo preprost. Izbira in izdeluje namreč oblačila, ki imajo certifikat pravične trgovine, veganski, oblačila niso obdelana z agresivnimi barvami in še kaj. Gre za to, da večina hodi okrog v plastičnih vrečkah, koža zaradi umetnih, nenaravnih tkanin ne more dihati, tako blokiramo naš največji organ. Vsekakor je za moj okus najboljši slog oblačenja tisti, ki ima ugoden vpliv tudi na planet!
Jasmina Kandorfer, voditeljica

Ena najbolje oblečenih znanih Slovenk po mojem mnenju je Ana Eva Kazič, ki ima več kot opazen unikaten slog, ki ga odlično kombinira z raznoraznimi dodatki. Verjetno je k temu največ prispevalo dejstvo, da se spozna na svetovne smernice in da je njihova odlična poznavalka. Kar se sloga znanih Slovencev tiče, pa menim, da je pogosto še vedno precej klasičen in da bi mu lahko dodali ščepec drznosti.
Dennis Malačič, voditelj

Po mojem mnenju sta najbolje oblečeni znani Slovenki modni oblikovalki Nina Šušnjara in Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy. Pri prvi mi je všeč njeno ekstravagantno oblačenje, druga pa me prepriča, ker je vedno damsko urejena od glave do pet! Med znanimi Slovenci mi je najbolj všeč slog manekena Žana Cveta in napovedovalca vremena Bojana Ilijaniča. Na splošno se mi zdi, da imajo slovenski zvezdniki raje klasiko in ne eksperimentirajo radi. Nakupujejo preverjene znamke in se tako tudi oblačijo.
Suzana Zeković, lastnica licence Miss bikini 

Deli s prijatelji