VESELO PRIČAKOVANJE

Dojenčka že čaka šopek zborovskih pesmic

Objavljeno 14. april 2017 15.21 | Posodobljeno 14. april 2017 15.36 | Piše: A. J.

Kuverta bo razkrila spol novorojenčka.

Dejan ne zamudi nobenega predavanja v starševski šoli. Foto Robert Ribič

Postavni igralec Dejan Pevčević te dni prekipeva od sreče. S partnerico se namreč veselita prihoda prvega otročička, ki bo na svet prijokal v najtoplejšem obdobju leta. »Štorklja naj bi priletela sredi poletja, ni povsem jasno, ali v spremstvu raka ali morda leva,« pravi voditelj oddaje Ambienti na RTV Slovenija.

Ali bo fantek ali punčka, še ne ve, saj želi, da bi to ostala skrivnost vse do zadnjega. »Veva pa, katera kuverta ve. Ves čas se sprehajava mimo nje in jo puščava zapečateno. Saj je vseeno, kaj bo, samo da bo dete zdravo in polno življenja,« meni bodoči očka. Za malčka ima že kupljen prvi šopek slovenskih otroških zborovskih pesmic, Medvedki Janeza Bitenca, redno obiskuje šolo za starše in pravi, da bo 'prežvečil' tudi nekaj priporočenih knjig. »Tako ali tako je vse neskončno zanimivo in vznemirljivo nepredvidljivo,« je navdušen in upa, da bo dete v svoji zreli dobi s ponosom reklo, da je imelo najboljše starše.

 

 

image

»Preberite več v Suzy, novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oziroma pokličite brezplačno številko 080 11 99.« 

 

Deli s prijatelji