SLOVENKA

Deset tisočakov za družbo manekenke

Objavljeno 08. avgust 2011 22.09 | Posodobljeno 09. avgust 2011 08.30 | Piše: Tomica Šuljič

Zvezda afere z elitno prostitucijo tudi Simona Šajn Gotovac iz Dvorc pri Brežicah

Kot Simona Šajn je posnela video za pesem Supermen, piše pa tudi knjige za otroke

BREŽICE – V pred tedni razkriti domnevni elitni prostituciji v Zagrebu sta bili omenjeni tudi dve dekleti, ki sta povezani s Slovenijo: ena je Isabella Kim Popović, hči pevca Daniela Popovića, ki se je nastanil pri nas, druga pa je 27-letna Simona Šajn (prej poročena Gotovac, po očetu pa Ištvanović), ki je otroška leta preživela v Dvorcah pri Brežicah. Kdo je Simona, dekle s tremi priimki?

Ločitev staršev jo je pripeljala v Slovenijo

Njena babica in dedek sta kupila zemljišče od prednikov družine Lapuh, ki živi blizu doma Simonine mame Tamare Trpkov. Jože in Mihaela Lapuh sta povedala, da so prišli v 70. letih prejšnjega stoletja in takrat se je Tamara še družila z njimi. Pozneje so stik izgubili.

Simona se je rodila v Zagrebu, po ločitvi staršev pa se je z mamo preselila k babici in dedku v Dvorce. Takrat je bila v četrtem razredu osnovne šole, ki ga je še obiskovala v Samoboru, nato pa se je po spominih ene njenih učiteljic naučila slovensko in od petega leta hodila v šolo pri nas. Po osnovni šoli se je vpisala na srednjo ekonomsko oziroma trgovsko in iz tistih dni izvira njena prva nenavadna epizoda.

VEČ SI PREBERITE V TISKANI IZDAJI SLOVENSKIH NOVIC: Je Simona že pri 16-ih služila s prostitucijo?

Deli s prijatelji