POD NUJNO

Denis iz Kmetije potreboval nujno pomoč, obdržali so ga na kliniki

Objavljeno 23. november 2015 18.21 | Posodobljeno 23. november 2015 18.21 | Piše: T. B.

Ob rutinskem pregledu ga je pričakalo neprijetno presenečenje.

Denis je domov odnesel 50.000 evrov.

Finalistka Bara Ivona Pavlović in zmagovalec prve sezone šova Kmetija: Nov začetek Denis Toplak sta si zaželela lepšega nasmeha in na pomoč jima je priskočil zmagovalec Bara Črt Banko.

Obdržali so ga v ordinaciji

»Zanemarjeni ljudje mi niso všeč,« je povedal Denis, ko ga je Črt, ki se danes bolj kot gostinstvu posveča 'dentalnemu turizmu', skupaj z Ivono pripeljal v prostore zobozdravstvene klinike. Denis in Ivona sta si namreč zaželela zobne preobrazbe, ki jima jo je Črt omogočil brezplačno. Denis si je privoščil zamenjavo amalgamskih plomb z belimi, ob tem pa ga je čakalo neprijetno presenečenje. Izvedel je, da enemu izmed njegovih zob ni več pomoči, zato ga je bilo treba odstraniti. Tako je – povsem nepričakovano – ostal v ordinaciji.

Nič več kave in cigaret za Ivono

Razvpita temnolaska si je na Črtov račun omislila beljenje zob in okrasni kamenček. Danes se Ivona smehlja še bolj ponosno kot po navadi, a hkrati zatrjuje, da se bo v bodoče trudila odpovedati kavi in cigaretam. »Sicer bom morala čez pol leta spet priti in beljenje plačati sama. Ne vem, ali mi bo Črt znova plačal,« pravi starleta, ki je med obiskom zobozdravstvene klinike že napovedala svoj naslednji lepotni popravek ...

Deli s prijatelji