GOVORICE

Denis in Dejan vračata udarec: Iskrice so preskočile med nama

Objavljeno 23. april 2017 21.22 | Posodobljeno 23. april 2017 21.24 | Piše: Anita Krizmanić

Denis Porčič in Dejan Vunjak združila moči.

Denis in Martina sta se ujela, ker imata podobno življenjsko zgodbo. Foto: Mediaspeed

Fanta sta se vsemu skupaj iskreno nasmejala, in medtem ko Dejan, ki je v srečnem razmerju že nekaj let, o svoji srčni izbranki molči, Denis brez zadržkov prizna, da je še vedno samski, za svojo simpatično soplesalko Martino Plohl pa ima le besede hvale. »Zelo sva si podobna, čeprav je ona levinja, jaz pa bik. Pravijo, da ti dve znamenji ne gresta skupaj, a sva se kljub temu zelo dobro ujela. Veliko se smejiva, v življenju sva doživela veliko podobnih stvari in se lahko zelo iskreno pogovarjava. V bistvu na plesni parket prineseva svoji življenji. Mogoče se ljudem zaradi tega zdi, da se med nama kaj dogaja,« nam je pojasnil Denis. Svojo soplesalko Tadejo Pavlič je pohvalil tudi Dejan. »Priznati moram, da me je s svojim pedagoškim znanjem zelo presenetila, saj je zelo mlada, a vendar zelo podkovana. Večino časa ure potekajo zelo mirno, ko pa koncentracija popusti, je seveda potrebna trda roka,« v smehu pove mladi glasbenik. Medtem ko se fanta z dušo in telesom predajata plesu in se ne obremenjujeta z zlobnimi govoricami, sta ugotovila, da imata, čeprav sta na različnih glasbenih bregovih, veliko skupnega.

Pozabil na rap in prijel za kitaro

»Z Denisom sva se odlično ujela! Velikokrat smo se med seboj pogovarjali, da bi lahko zvezdniki združili talente in ustvarili skupni projekt ter v neki trenutek ujeli vse spomine, ki nam bodo ostali po oddaji. Za mojo novo pesem je bilo denimo treba posneti videospot in potreboval sem igralca. Vsebina pesmi je hudomušna in takoj sem dobil idejo, da bi se Denis izvrstno vživel v glavno vlogo,« nam je zaupal Dejan in dodal, da se je Denis odlično odrezal. »Kot igralec je bil odličen, ob tem pa je priznal tudi, da se je z veseljem zazibal v ritmih zabavne glasbe,« pravi Dejan. Denis se z njim strinja in doda, da se morajo glasbeniki med seboj podpirati ne glede na zvrst glasbe, ki jo izvajajo. »Samo tako si lahko na nekem področju res dober in se izobraziš do potankosti,« pravi Denis. Fanta se ob tem spomnita dogodivščin s snemanja in trenutkov, ko sta se nasmejala do solz. »Denis se je tako vživel v vlogo glavnega lika, ki se je trudil dekletovo pozornost odvrniti od telefona, da je pokazal vse svoje akrobatske sposobnosti, delal sklece samo na dveh prstih, si nadel boksarske rokavice in se vživel v vlogo tako, kot bi bil zares v ringu! Mimoidoči v Izoli so se že skoraj pripravili na navijanje,« v smehu pove Dejan, ob tem pa nam še zaupa, da se je Denis naučil zaigrati nekaj akordov na kitaro. »Pripravljen je bil celo skočiti v ledeno morje, vendar smo ta izziv raje preprečili, da v nedeljo na plesnem parketu ne bi kašljal namesto plesal.« Na parketu sta z Dejanom tekmeca, v zasebnem življenju pa glasbena kolega in prijatelja, zato z Denisom med pogovorom ugotoviva, da je resnica o iskricah pravzaprav povsem drugačna. »Iskrice so preskočile med nama,« o glasbenem sodelovanju z Dejanom v smehu pove Denis – in s tem zapre usta tistim, ki so jima pripisovali razmerje s soplesalkama.

Glasba, ring, nato pa še ples

Medtem ko se fanta po več ur na dan potita in vrtita po plesnem parketu, so njuni dnevi zapolnjeni do zadnjih minut. Denis je borilne veščine pustil ob strani, glavna težava je bila namreč, da bi moral poučevati na petih lokacijah, a to zdaj namesto njega počnejo usposobljeni trenerji, ki jim povsem zaupa. Medtem ko so se njegovi številni oboževalci veselili, da ga bodo v soboto videli v ringu na spektaklu Final Fight Championship, na katerem se bodo pomerili številni slovenski in tuji borci, Denis pravi, da v ring ne sme, dokler tekmuje v oddaji. »Ne smem se poškodovati. Najbolj problematični so udarci po nogah, saj drug dan ne bi mogel plesati,« me pouči Denis, ki se bo po koncu šova znova posvetil glasbi in predstavil ploščo, na kateri dela že nekaj časa. Plesati pa kljub temu ne bo nehal. »Vem, da bo zagotovo 'padla' kakšna ponudba za nastop, ki jo bom z veseljem sprejel. Zakaj ne bi šel iz cone udobja in se bolje spoznal?« Tudi Dejan prizna, da ga je ples tako zasvojil, da se bo z njim ukvarjal tudi po koncu oddaje, a bo njegova prva ljubezen kljub vsemu ostala glasba. 
V zadnjih tednih sta mojster borilnih veščin in raper Denis Porčič in glasbenik Dejan Vunjak navdušila v priljubljeni oddaji Zvezde plešejo, ob tem pa so se pojavile govorice, da naj bi med njima in njunima soplesalkama Martino in Tadejo preskočile iskrice.

image

»Preberite več v Suzy, novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oziroma pokličite brezplačno številko 080 11 99.« 

 

Deli s prijatelji