STROGA SODNICA

Danica Lovenjak (26) mokra, a potem vendarle na koncert

Objavljeno 10. avgust 2011 22.25 | Posodobljeno 11. avgust 2011 10.35 | Piše: S. N.
Ključne besede: Danica Lovenjak

Vodi ni ušla

Prekmurka med splavarji

Kamor pride zvezda družabnih dogodkov Danica Lovenjak (26), se praši. No, tokrat pa je pršilo. Danica je namreč v okviru prekmurskih poletnih večerov sodelovala na čolnarski prireditvi v Veliki Polani.

Ocenjevalka

Bila je članica komisije, poleg nje sta jo sestavljala še dva gospodarstvenika, ki je ocenjevala izdelke priložnostnih čolnarjev na prireditvi Sam svoj čolnar. Danica je čolne tudi preizkušala in komaj rešila suho kožo, ko je eno od plovil že po dveh minutah razpadlo. Kljub temu pa vodi ni ušla.

Razjezila se je

Zmagovalci, ki so ji za sveto obljubili, da je ne bodo potunkali, so besedo požrli in jo, še preden je stopila na čoln, porinili v vodo. »Pošteno sem se namočila, bila sem jezna. Vsi so se nasmejali in tudi sama bi se, če bi bila v drugačnem položaju,« je še vedno malce razjarjena Prekmurka podoživljala hladno prho, ki ji je ne samo uničila pričesko, ampak tudi naredila luknjo v oblekici. »Zvečer sem nameravala še na koncert Plavega orkestra, ker pa sem bila kar nekaj deset kilometrov oddaljena od doma, s sabo nisem imela nobenega nadomestnega kosa,« je potarnala prva dama Prekmurja. K sreči jo je rešila prijateljica, ki ji je posodila suha oblačila.

Deli s prijatelji