POROKA LETA

Danes bo Nataša Pinoza dahnila da!

Objavljeno 06. september 2014 17.57 | Posodobljeno 06. september 2014 17.57 | Piše: A. J.

Vzela se bosta nekdanja miss Universe in sin najbogatejšega Leščana Peter Grilc.

Mlada, čedna, uspešna in od danes še – poročena. Foto: Mediaspeed.net

Na Posestvu Pule v Trebelnem bo danes poroka leta: vzela se bosta miss Universe leta 2006 Nataša Pinoza iz Sevnice in bogati dedič Peter Grilc iz Lesc. Ženin je sin Janeza Grilca, prvega moža podjetja Hypex, ki velja za najbogatejšega Leščana. V družinskem podjetju je zaposlen tudi Grilc mlajši, ki se mu danes obeta ta veseli dan.

Lepotica in vodja prodaje pri Hypexu sta se spoznala in zaljubila pred dobrim letom dni, na enem od številnih dogodkov, ki jih, ona kot manekenka, on kot poslovnež, obiskujeta po službeni dolžnosti. Da nameravata ljubezen okronati še s poroko, se je razvedelo marca letos. Večno zvestobo si bosta prisegla civilno in cerkveno. Zabava bo potekala na Posestvu Pule v Trebelnem, kamor je povabljenih okoli 120 gostov. »Ker spominja na vaško okolje, ni preveč moderno, hkrati pa je sofisticirano,« je odločitev za prestižno lokacijo v ruralnem slogu razložila 29-letnica, o kateri znanci in bližnji radi povedo, da je kljub prepoznavnosti ostala preprosto dekle z vasi.

Nevesta bo večno zvestobo prisegla v tradicionalni beli poročni obleki, pod katero se je podpisala priznana modna oblikovalka Maja Štamol Droljc. Nevesta jo opisuje kot večno in elegantno, o tem, koliko je stala, pa raje molči. »Obleka ni poceni, vendar sem jo želela v trajno last. Mislim, da se to za manekenko in bivšo miss tudi spodobi,« je prepričana Pinozova. V nasprotju z mnogimi sodobnimi nevestami, ki se poročajo v uporabnih oblekah, primernih za nošenje tudi na drugih slovesnih dogodkih, je Natašina namenjena izključno poroki. »Mogoče bo pa za hčerko, če jo bom imela in če ji bo všeč,« zasanjano pove lepotica, ki bo poleg nosila po meri narejene čevlje iz Kopitarne Sevnica – tako se je poklonila svojemu rojstnemu kraju –, v rokah pa bo držala pisan šopek, v katerem bodo kraljevale travniške cvetlice.

Koliko bo stala poroka, nam lepotica ni razkrila. O okvirni ceni poročnega slavja za 100 ljudi so molčali tudi na Posestvu Pule, slišali pa smo, da naj bi bile tamkajšnje cene precej zasoljene: že osnovni poročni program za približno 100 svatov menda stane več deset tisoč evrov!

Deli s prijatelji