ROJSTVO SINA

Da bo postal očka, ni povedal niti sodelavcem

Objavljeno 20. marec 2012 13.54 | Posodobljeno 20. marec 2012 14.09 | Piše: M. K.

Dobitnik dveh viktorjev Klemen Slakonja naj bi bil dan po zmagi dobil še sina.

Mojca Fatur in Klemen Slakonja pričakujeta otroka, Mojčina hči Mila Škof pa bratca ali sestrico

Ko priljubljenega voditelja Klemna Slakonjo, konec tedna se je razveselil kar dveh viktorjev (za voditelja televizijske oddaje in za televizijsko osebnost), gledamo prek malih zaslonov, se zdi, da je brez dlake na jeziku in da ima pripravljen odgovor prav v vsakem trenutku. A ko je govor o njegovem zasebnem življenju, je 26-letni Brežičan vse prej kot takšen. Čeprav smo že vajeni, da je pri vprašanjih o svoji zasebnosti izredno zadržan, nas je vendarle presentila tolikšna skrivnostnost ob novici o rojstvu sina.

Slakonja naj bi v noči na ponedeljek postal očka, je prvi poročal spletni portal podlupo.net. A tega z gotovostjo niso mogli potrditi niti njegovi najbližji sodelavci, ki so z njim ustvarjali oddajo Misija Evrovizija. »Čeprav sem se s Klemnom med snemanjem oddaj veliko pogovarjal, ni beseda niti enkrat nanesla na njegovo zasebno življenje,« je povedal naš vir. Postavni svetlolasec naj bi bil že nekaj časa v zvezi z osem let starejšo igralko Mojco Fatur, ki je zaposlena v koprskem gledališču. Spoznala naj bi se med študijem na AGRFT, a takrat je bila Mojca še poročena s sinom znanega igralca Janeza Škofa, režiserjem Lukom Martinom Škofom, s katerim ima tudi šestletno hčerko Milo.

Škof naj bi bil Mojčino zvezo s Klemnom, s katerim naj bi se bila zapletla, še preden je podpisala ločitvene papirje, zelo težko sprejel. Si je pa zdaj tudi Luka Martin že poiskal novo dekle; pred časom je obiskal premiero igre Sedem nadstropij v SNG Maribor, kjer mu je družbo delala uspešna slovenska plesalka Tina Valentan, njunih nežnih pogledov, objemov in poljubčkov pa ni bilo mogoče spregledati.

Deli s prijatelji