LOČITEV NA OBZORJU

V Sevnici se govori: Donald Trump zapušča Melanio

Objavljeno 01. julij 2014 11.08 | Posodobljeno 01. julij 2014 11.09 | Piše: A. K.

Nepremičninski mogotec naj bi si bil omislil mlajšo ljubico, Melanio pa menda namerava kmalu zapustiti.

Poročila sta se leta 2005 na Floridi.

Zakon Melanie Trump (44) in ameriškega mogotca Donalda Trumpa je menda na majavih nogah. Sevničanka, ki se je leta 1970 rodila kot Melanija Knavs, pozneje pa preimenovala v Melanio Knauss, menda 68-letnemu milijonarju ne ugaja več, nam je povedal vir iz Sevnice.

Prestara zanj?

V Melanijinem domačem kraju, ki ga je pred leti zapustila in se preselila v ZDA, kjer je spoznala Trumpa, se namreč govori, da je Trump že vložil zahtevo za ločitev, prav tako pa si je menda omislil mlajšo ljubico, ki naj bi že nekaj časa grela njegovo posteljo.

Vir nam je še zaupal, da Melaniji, če pride do ločitve, ne bo prav hudo, saj ji bo moral Trump zapustiti kar nekaj milijonov. »Kar pa seveda v primerjavi z njegovim premoženjem ni nič. A ker sta podpisala predporočno pogodbo, si polovice njegovega bogastva pač ne more prilastiti,« dodaja naš vir.

Poroka stoletja

Melania in Trump sta se zaročila leta 2004, leto pozneje sta se poročila na Floridi. Ameriški mediji so njuno poroko opisali kot poroko stoletja, udeležili pa so se je številni znani iz sveta zabave. Sicer pa Melania ne govori pogosto o svojem zasebnem življenju, a je lani v nekem intervjuju povedala, da je Donald zelo romantičen.

Romantika na drugačen način

»Mogoče vzdržujeva romantiko malce drugače kot povprečni pari, a je najin odnos enkraten. Kadar sva skupaj, čas preživiva zelo kakovostno in skoraj vedno z najinim sinom Barronom,« je lani povedala Melania. Z Donaldom rada hodita v kino, na večerje v dvoje ali s prijatelji, veliko časa pa preživijo tudi na posestvu Mar-A-Lago v Palm Beachu na Floridi, kjer se veliko ukvarjajo s športom.

Na Škotskem

Sicer pa smo pred kratkim poročali, da se je Melania na oddih v eksotične kraje odpravila sama, in medtem ko so njene fotografije,image na katerih je bila sama, nakazovale, da v njenem zakonu škripa, potem najnovejše, na katerih je Donald poziral 44-letni Melaniji, ki je z družino trenutno na Škotskem, kažejo, da je njun zakon skladen – ali pa svoje težave zelo dobro skrivata …

Deli s prijatelji