VAMPIRSKO

Slovensko modo začinili vampirji

Objavljeno 25. november 2013 18.31 | Posodobljeno 25. november 2013 18.31 | Piše: V. K.

V ljubljanskem Nebotičniku se je že četrtič zapored odvila modna revija Vampire infinity.

Modna revija Vampire infinity je vsekakor nekaj posebnega. Foto: Vesmin Kajtazovič

Za nami je že četrta modna revija Vampire infinity, na kateri so nam perspektivni modni oblikovalci predstavili svoje kreacije, navdihnjene s temačnim, skrivnostnim in z elegantnim svetom vampirjev.

Modni šov, ki ga vsako leto običajno pripravijo na noč čarovnic, se je tokrat zgodil nekoliko z zamikom v idiličnem okolju 11. nadstropja ljubljanskega Nebotičnika in privabil lepo število obiskovalcev. Dogodek je gostil tri slovenske oblikovalke: že tretjič zapored je sodelovala samostojna oblikovalka Suzano Rengeo, debitantsko v duetu pa še Špela Nebec in Zarja Predin. Vsaka je predstavila po dve kolekciji, ki ju je suvereno nosilo petnajst modelov modne agencije Voom.

Ker je prireditelj hotel nekaj drugačnega, je vpletel umetnost in kulturo, zato je k sodelovanju povabil igralki Saro Horžen in Valentino Plaskan, ki sta s svojo igro spretno in celo malo zastrašujoče povezovali program.

Simona Cirkulana, organizatorja revije in lastnika modne agencije Voom, veseli predvsem to, da so prireditve vsako leto drugačne, še bolj odštekane in inovativne: »Dogodek je poseben tudi s stališča, da se zberemo ljudje s podobnimi mislimi, druženje je bistvenega pomena. Poudarim naj, da moda ni le za višje sloje, kot jo predstavljajo drugi modni dogodki, ampak za vse ljudi.« 

Deli s prijatelji