KMETIJA: NOV ZAČETEK

Se Fakiju že blede? Tiste, ki so proti njemu, bi poslal v zapor

Objavljeno 09. december 2015 16.12 | Posodobljeno 09. december 2015 16.12 | Piše: S. N.

Želja po zmagi in 50.000 evrih očitno uničuje razsodnost.

Faki.

Želja po zmagi v šovu Kmetija: Nov začetek ali pa želja po 50.000 evrih je očitno povzročila, da je Faki izgubil razsodnost. Pa tudi smisel za igro, saj je Maruši rekel, da bi si tisti, ki bi ga izločili, zaslužili, da bi jih poslali v zapor. Prepričan je, da si izločitve ne zasluži.

Do tako avtoritarnega razmišljanja je Faki, ki je bil sicer v prvih tednih šova pred dvoboji varen tudi zaradi povite roke, ko se je sotekmovalcem smilil in ga niso pošiljali v dvoboje, prišel, ko ga je Anita vprašala, ali je kaj živčen. Ker je Faki mislil, da Anita govori o nalogi, ji je odgovoril, da ga nekoliko skrbi. Anita mu je še enkrat razložila, kaj je mislila, in Faki je povedal, da ga odločitev porote ne skrbi. Na Marušino prigovarjanje je vendarle priznal, da mu ni vseeno. 

Prepir z Marušo, prvič

Kako na koncu je Faki z živci, priča tudi prepiranje z Marušo.  Zgodaj zjutraj se je med njima zgodil glasen prepir, kar pa je Faki pripisal Marušini živčnosti. Prepir se je zgodil v kuhinji, kjer je potekala debata o tem, kaj bodo jedli. Faki je povedal, da že tri mesece je samo krompir in se nad tem ne pritožuje, medtem ko si povratniki neprestano izmišljujejo, kaj bodo jedli. Takrat je v kuhinjo prišla Maruša in se začela prepirati s Fakijem, rekoč, da vsem zapoveduje, kaj morajo jesti. Po prepiru je Maruša odvihrala iz kuhinje. Faki je povedal, da je razlog verjetno v tem, da je Maruša živčna, ker se boji, da bo porota izločila prav njega.

Prepir z Marušo, drugič

Maruša se je po jutranjem prepiru vrnila v kuhinjo in se spet začela prepirati s Fakijem. Tokrat so tekle tudi solze. Maruša je po prvem prepiru odvihrala iz kuhinje, ko pa se je vrnila, se je vnel še en, tokrat še silovitejši. Maruša je Fakiju očitala, da je že zgodaj zjutraj začel provocirati in da je zaradi njega slabe volje. Faki ji je zgolj odgovarjal, da se z njo ne misli prepirati, zaradi česar je Maruša še bolj izgubljala živce.

Tudi Maruša meni, da so napetosti med njo in Fakijem zgolj posledica živčnosti, ker ju skrbi odločitev porote.
 

 

Deli s prijatelji