BLOKADA

Sašo Papp v finančnih težavah?

Objavljeno 14. november 2015 12.07 | Posodobljeno 14. november 2015 12.07 | Piše: A. K.

Bančni račun nekdanjega radijskega voditelja je blokiran že dve leti.

Nekdanjemu radijskemu voditelju Sašu Pappu, ki je zadnje čase bolj kot v medijih aktiven v politiki, sodeč po podatkih na spletu, ne cvetijo rožice. Transakcijske račune ima blokirane že skoraj tisoč dni, poroča spletni portal Požareport.

Pappovi podjetji SoLoMo1 in Simedia Sašo Faraguna Papp, s. p., v zadnjem času padata iz blokade v blokado. Transakcijski račun prvega podjetja je bil skupno blokiran že 250 dni, a je v zadnjih treh mesecih spet aktiven. Transakcijski račun podjetja Simedia pa je blokiran že več kot 710 dni.

Od radijca do politika

Papp se je kmalu po tistem, ko je dobil odpoved na Radiu Center, podal v lokalno politiko. Na zadnjih lokalnih volitvah je namreč postal mestni svetnik na listi mariborskega župana Andreja Fištravca, a je pozneje zapustil njegovo listo in ustanovil svetniško skupino Aktivni Maribora.

image

Papp: To kaže, kako obupani so

Prek facebooka se je Papp odzval na zapisano: »Na s. p.-ju ne poslujem že dolgo, na d. o. o.-ju pa je v preteklem času pač prišlo do nekaj blokad. A to kaže le na nekatere slabe poslovne odločitve, zagotovo pa ne pomeni, da sem slaba oseba, da sem poslovno neuspešen ali propadli radijec.«

Dodaja, da je bilo samo vprašanje časa, kdaj bodo podatke »prepotentni in arogantni lokalni velepolitiki izkoristili zato, da bi me prikazali v slabi luči. Vse to pa samo kaže na to, kako obupani so.«

Deli s prijatelji