KMETIJA: NOV ZAČETEK

Prva dvobojevalka: Dominiko bi Faki kar v areni

Objavljeno 11. november 2015 18.27 | Posodobljeno 11. november 2015 18.27 | Piše: M. U., S. N.

Razjezil ga je njen nasmešek.

Foto: Planet TV

Glasovanje za prvo dvobojevalko je potekalo po pričakovanjih. Prva je glasovala Dominika in je svoj glas podelila Brunu, vsi preostali pa so glasovali – zanjo. Tudi Barbara, ki si je zelo prizadevala, da bi vsi glasovali za Jacqueline.

Ko so se pred njo nabirali kamenčki, se je Dominika ves čas samo nasmihala in videti je bilo, da je nad končnim razpletom navdušena, čeprav nekateri dvomijo, da je njeno veselje iskreno.

Fakija je Dominikin nasmešek po izboru za prvo dvobojevalko tako razjezil, da bi najraje kar sam opravil z njo v areni. »Ko je videla, da se ne bo izmaknila dvoboju, je rekla, da je to njena želja. Kot da mi tukaj dajemo glasbene želje in čestitke,« se je jezil Faki. »Žal mi je, da nisem rekel, da dajte meni glasove in grem jaz v dvoboj in jo vržem ven. Če že ima takšno željo po tem, da gre domov.«

Bo Dominika izbrala Bruna?

Mihi pa sta Jacqueline in Dominika pred tem zagrozili, da bosta ob morebitnem izboru za prvo dvobojevalko prenehali delati, s čimer bi ogrozili tedensko nalogo. Tudi Barbari se takšno početje ne zdi smiselno, ker je izbor dvobojevalcev pač del igre. Barbara edino možnost vidi, da se ženske zoperstavijo moškim kar v areni in tako bodo najlažje ugotovile, ali imajo kakršne koli možnosti. Miha je nato povedal, da je tudi Dominika že omenila to možnost in bi utegnila svojo srečo preizkusiti proti Brunu.

image

Deli s prijatelji