MISS BIKINI

Primorka Maja je najlepša v bikinkah

Objavljeno 19. avgust 2013 23.20 | Posodobljeno 18. avgust 2013 20.53 | Piše: V. K.

Miss bikini Slovenije 2013 je postala 23-letna študentka prava Maja Ražnjevič iz Ankarana. Med dekleti, ki so se na finale pripeljale s traktorji, so razglasili tudi miss Slovenskih novic.

Zmagovalka Maja nam je zaupala, da je še samska. Foto: Vesmin Kajtazovič

V soboto je v Termah 3000 potekal težko pričakovani finale lepotnega izbora miss bikini Slovenije 2013. Dekleta so se skupaj z organizatorko in lastnico licence za omenjeni izbor Suzano Zekovič dobila že dan pred dogodkom v Radgonskih goricah, v soboto dopoldne pa so jih v prekmurske terme pripeljali kar s traktorji, za kar so poskrbeli člani Kluba ljubiteljev stare kmetijske tehnike Pomurja in Moto kluba urbanov Murske Sobote. Zaključek trimesečnega dokazovanja in nabiranja izkušenj v svetu mode se je za enajsterico finalistk torej začel v velikem slogu.

Sklepno dejanje lepotnega izbora miss bikini Slovenije 2013 je povezoval Filip Kocijančič, nastopilo pa je tudi mnogo zabavnih gostov, od srbskega glasbenika Čira do skrivnostnega čarovnika Marlita. Za sproščeno vzdušje dobro razpoloženega občinstva je skrbel tudi igralec Rado Mulej, ki se je na finalu sicer preizkusil v drugačni vlogi – nastopil je kot žirant!

Rado je bil en člen sicer velike, 12-članske žirije, ki jo je na koncu najbolj prepričala 23-letna Maja Ražnjevič iz Ankarana. Študentka prava, ki se preživlja kot natakarica v znani gostilni Oljka v Vanganelu, nam je zaupala, da se v prostem času ukvarja s fitnesom in plesom. Želi si postati uspešna odvetnica, prepotovati svet in se uveljaviti v svetu manekenstva. Vzornice nima, saj meni, da je ona edinstvena. »V življenju mi največ pomenijo družina in prijatelji,« je skromno zaključila Maja, ki študira na evropski pravni fakulteti v Novi Gorici. Seveda smo jo vprašali tudi, ali je še samska, s hudomušnim nasmeškom nam je odvrnila, da je trenutno sama sebi povsem zadostna. Maja je za nagrado dobila enoletno uporabo avtomobila nissan juke iz Avtohiše Rajbar ter še nekatera druga praktična darila.

Prva spremljevalka miss bikini Slovenije 2013 je postala Tara Tanita Kiseljak iz Hajdine, druga pa še ne polnoletno dekle s Pragerskega, Vanja Fideršek. Poleg omenjenih treh lent je organizatorka Suzana Zekovič podelilia še dve, in sicer miss fotogeničnosti (Ines Džolnič) ter miss občinstva (Maja Vukmanovič). S prav posebnim zanimanjem smo spremljali razglasitev miss Slovenskih novic, ki so jo izbrali bralci našega spletnega portala, to je postala 18-letna dijakinja ljutomerske gimnazije Tea Recek iz Vučje vasi.

Lastnica licence Suzana Zekovič nam je ob koncu prireditve dejala, da je s podeljenimi lentami zelo zadovoljna. »Večer pred finalom sem imela z vsemi 11 finalistkami razgovor, kjer sem jih vprašala tudi, kdo je njihova favoritka. Kar šest deklet je odgovorilo, da je to Maja, kar vse pove. Vendar na končno odločitev vsekakor ni vplivalo to, temveč ocena žirije. S prireditvijo pa sem več kot zadovoljna in mislim, da se mi je uresničilo vse, kar sem si zadala,« je z nasmeškom dejala Suzana, nato pa skupaj z dekleti in poslovnimi partnerji, ki so sodelovali pri projektu, odhitela v bližnji Bikini bar, kjer je sledila zabava do zgodnjih jutranjih ur. 

Rado brez izpita

Žirant Rado Mulej je na prireditvi poskrbel za kar nekaj humornih vložkov. Šalil se je tudi na svoj račun, ko je brez dlake na jeziku pred celotnim občinstvom priznal, da je le dan pred prireditvijo ostal brez izpita! Policisti so ga namreč ustavili, ko je vozil pod vplivom alkohola, za kar so ga kaznovali z odvzemom vozniškega dovoljenja, napisali pa so mu tudi položnico, ki bo kar krepko olajšala njegovo denarnico. Kljub temu je bil Rado na finalu dobro razpoložen, igralca taka stvar očitno ne vrže preveč iz tira.

Deli s prijatelji