O OTROKU

Presenečena Nataša: To se mi še ni zgodilo

Objavljeno 31. januar 2013 10.48 | Posodobljeno 31. januar 2013 08.53 | Piše: Anita Krizmanić

Nataša upa, da bosta s partnerjem veselo novico oznanila še to leto.

Nataša si želi enega otroka.

Podjetnico Natašo Dobelšek, ki si je nekoč kruh služila z manekenstvom, zagotovo pa se je spomnite tudi z malih zaslonov, saj je vodila žrebanje iger na srečo, je življenje v zadnjih letih postavilo pred težke preizkušnje.

Po mamini smrti se je namreč odločila za odstranitev in rekonstrukcijo dojk, saj so zdravniki odkrili, da ima okvarjen gen brca 1 (gen dovzetnosti za raka dojke – od breast cancer), ki povzroča raka na dojkah. In čeprav se je njeno življenje v nekem trenutku postavilo na glavo, je danes močnejša, s partnerjem Matjažem pa se že trudita, da bi se njuna družinica povečala.

Tako kmalu nista načrtovala

Na facebooku je pred kratkim svojim prijateljem razkrila, da »ji zamuja«, kar se ji menda še nikoli v življenju ni zgodilo. »Tega nisem načrtovala tako kmalu, saj še nisva aktivno delala na tem. Seveda sva se o tem že pogovarjala, vendar sva nekako načrtovala, da bi to željo uresničila proti koncu tega leta,« nam je zaupala Nataša.

Imela bi samo enega

Seveda pa ne bi bilo nič narobe, če bi zanosila prej. »Sva istih misli in čustev o svoji zvezi. Sva nerazdružljiva, drug v drugem pa sva našla svoji duši dvojčici, ki jih običajno vsi iščemo in si želimo,« pravi Nataša in dodaja, da si Matjaž njunega otroka zelo želi, saj je izjemno družinski človek. Sama si želi le enega otroka, saj nikoli ni imela želje po več otrocih.

Šlo je le za preplah

»Če bi ugotovila, da ne morem zanositi, se ne bi pretirano obremenjevala. Menim, da je na tem svetu veliko otrok, ki potrebujejo starše, zato bi kakšnega posvojila ali pa bi bila še kakšnemu, ki je potreben pomoči, botra,« je povedala Nataša, ki je že botra neki punčki iz mladinskega doma. »Ker ima Matjaž že enega otroka od prej, brez te 'obveznosti' ne bom ostala,« pravi Nataša, ki je čez nekaj dni svojim prijateljem na facebooku sporočila, da otroka za zdaj še ne bo, in se vsem zahvalila za lepe želje in čestitke.

»Obljubim, da bomo letos naredili kaj v tej smeri,« pravi Nataša, ki se je pošalila, da jo je malce skrbelo, ko ji je izostalo mesečno perilo, saj si ne bi želela, da bi bil njen otrok rojen v znamenju škorpijona.

Deli s prijatelji