LJUBEZEN

Od pet k enajst let mlajšemu fantu?!

Objavljeno 13. avgust 2014 17.11 | Posodobljeno 13. avgust 2014 17.12 | Piše: A. J.

Dejan Pevčević je potrdil, da sta se s Tanjo Dimitrievsko razšla. Novi kandidat za fanta je menda Jaka Lah; uradno je igralka še samska.

Ko se je Tanja Dimitrievska na kulturnem dogodku v ljubljanskih Križankah pojavila v družbi Jaka Laha in ne dolgoletnega fanta Dejana Pevčevića, so se razpasle govorice, da se je parček, sicer znan po tem, da je bil kljub precejšnji razliki v letih srečen skupaj več kot sedem let, razšel. Govorice smo preverili pri obeh vpletenih in odkrili, da so resnične. »Razšla sva se že pred več kot enim letom,« nam je razkril njen bivši.

Odkar ji je pred leti uspelo osvojiti več kot pet let mlajšega Dejana, ki je tedaj veljal za enega najbolj zaželenih samskih moških na družabnem parketu, velja Kranjčanka za pravo fatalno žensko. Nič čudnega torej, da ji zdaj pripisujejo še enega partnerja, še mlajšega od njenega zadnjega izbranca, ki ga od igralke, ta je pred kratkim praznovala 46. rojstni dan, loči kar 11 let! Domnevne romance ne Tanja ne Jaka za zdaj nista potrdila, čeprav sta se v javnosti že večkrat pojavila skupaj. Dolgonoga lepotica, mati 15-letne hčerke Alice, ima na svojem facebookovem profilu trenutno označen status samska.

Deli s prijatelji