PO BIG BROTHERJU

Mirelin bivši ljubimec dobil službo, o njej pa: Upam, da ni edina

Objavljeno 10. april 2017 14.02 | Posodobljeno 10. april 2017 14.03 | Piše: S. N.

Slabo leto po koncu šova Marko meni, da bo Mirela v Srbiji enaka, kot je bila.

Se še spominjate visokoraslega udeleženca Big Brotherja Marka Jovanovića? Če vam ime ne pove nič, potem se ga boste zagotovo spomnili po razmerju, ki ga je imel v šovu z zmagovalko Mirelo Lapanović. Njuna ljubezenska zgodba se je sicer hitro zaključila oziroma jo je končal kar Marko, ko je bil izločen iz šova, kar je Mirelo takrat zelo prizadelo.

Njuna romanca pa še zdaleč ni pozabljena, o njej je v srbskem šovu Pari spregovorila celo Mirela sama, med drugim je sotekmovalcem dejala, da ničesar ne obžaluje, saj da je spala z najlepšim fantom v šovu.

Ostala bo enaka

Marka smo povprašali, kaj meni o tem, in v smehu nam je povedal: »Sem videl. Lepo od nje, da tako misli oziroma gleda name. Upam, da ni edina, ki tako misli.« Postavni Primorec je na naše vprašanje, ali bo Mirela v srbskem šovu drugačna, kot smo je vajeni, odgovoril: »Mislim, da bo enaka, kot je bila v Big Brotherju, in da bo vsem povedala, kar jim gre.«

Sicer pa je Marko življenje v šovu že pozabil. Povedal nam je, da dela kot zavarovalni agent, ob tem pa še vedno igra košarko.


 

Deli s prijatelji