OJOJ

Mirela nad sotekmovalke: Zakaj se delate fine? Jeb***e se vsi

Objavljeno 07. april 2017 22.24 | Posodobljeno 07. april 2017 22.24 | Piše: P. Pa.

Med ženskami je spet zavrelo.

Kljub tragični zgodbi, ki jo je Mirela izdala svojim sotekmovalcem v šovu Pari, so se nekateri odzvali tako, kot zagotovo ni pričakovala. Spregovorila je o tem, kako je izgubila prvega fanta, kako se je ločila od prvega moža, pretrpela nasilje drugega moža, odšla v resničnostni šov in se po njem soočila s kruto realnostjo.

Mnogi kar niso mogli verjeti svojim ušesom, ko so jo poslušali. Ena izmed teh, ki je na vse skupaj burno reagirala, je bila Sladžana, ki je Mireli zabrusila, da je očitno vse v njenem življenju ena velika napaka. »Se sploh poslušaš? Vse življenje že delaš napake, od umetnih prsi do drugega in tretjega,« je dejala.

»Goriš o tetovažah, silikonih, daj, govori o nečem resnem,« je dejala Sladžana. »Zakaj je problem, če želim prekriti tetovažo z datumom, ko sva se z možem razšla? Nisem si tetovirala tujega penisa, nisem si tetovirala moškega, s katerim sem spala.«

»Zakaj se delate fine? V takih razmerah (op. p. v resničnostnem šovu) se lahko zaljubiš v 'tepih', kogar koli. Jeb***e se vsi,« je sklenila vročekrvna Novomeščanka.

Deli s prijatelji