ODBITA

Lado in Rifle v čakalnici za odhod v onostranstvo

Objavljeno 28. december 2017 12.22 | Posodobljeno 28. december 2017 12.24 | Piše: A. K.

Dve generaciji, dve karieri, dve osebnosti, ki sta med seboj skrivnostno povezani.

Dve generaciji, dve karieri, dve osebnosti, ki sta med seboj skrivnostno povezani. Foto: SiTi Teater

Janez Hočevar - Rifle in Lado Bizovičar sta odbita vsak po svoje, kar sta tudi dokazala in pokazala v fantazijski komediji Čakalnica, v kateri sta se znašla na koncu tunela – v čakalnici za odhod v onostranstvo, kjer ni novinarjev in medijev, telefonov in televizije.

»Tukaj sva čista tragedija. Mogoče pa je to tisto, kar je ljudem smešno,« nam je smrtno resno povedal Rifle in razkril, kako sta se z Ladom pripravljala na težko pričakovano predstavo, v kateri sta razgalila svoji komedijantski duši. »Smo v nekem čudnem stanju, čudnem prostoru, to je treba doživeti. Sodelovati z Ladom je super, ker je tako paničen, da ga sploh ne morem ustaviti. On pa mene, denimo, ustavlja tako, da me tepe in zmerja,« je še povedal Rifle in v smehu dodal, da se z Ladom ob svoji novi predstavi odlično zabavata.

image

»Preberite več v Suzy, novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oziroma pokličite brezplačno številko 080 11 99.«

Deli s prijatelji