ZVEZDE PLEŠEJO

Koga ima Pop TV za norca? Čuki odhajajo na križarjenje, zato je moral izpasti Jernej Tozon

Objavljeno 17. april 2017 08.59 | Posodobljeno 17. april 2017 09.09 | Piše: S. U.

Sodnica podelila desetko, boj za plesni globus zapustila Jernej Tozon in njegova soplesalka Jagoda, otroci so jokali.

Ali je bilo slovo Jerneja res zrežirano?

V bleščečem tekmovanju šova Zvezde plešejo za plesni globus ostaja le še sedem parov. Ponovno smo si lahko ogledali izvrstne plesne predstave. Denis Porčič Chorchyp je v plesu paso doble, ki sta ga zaplesala skupaj s soplesalko Martino, predstavil svojo življenjsko zgodbo in navdušil celo Andreja Škufco, za svoj iskreni nastop je prejel 33 točk, Nika Urbas pa mu je podelila desetko. Ta je bila šele druga v tej sezoni šova.

Bitko za plesni globus sta morala zapustiti čuk Jernej Tozon in njegova soplesalka Jagoda, saj sta imela skupaj z Majo Martino Merljak in njenim soplesalcem Miho najmanjše število točk.

»Tole je bilo pa danes čist zrežirano, saj gre Jernej konec tedna na krizarjenje s Čuki in je moral izpast,« je na facebooku po koncu šova zapisala ogorčena tekmovalka Vesna. »Vse je naprej planirano,« se ji je pridružila Špela. »Domov odhajata zato ker je zrežirano, ker gre Jernej na križarjenje s Čuki in tako oddaja ne bi tekla po planih. Saj če je na križarjenju ne more bit v studiju. To je moja domneva. Zvezde plešejo popravte me če se motim,« še doda Dolores. Gledalka Štefi pa je zapisala: »Moji otroci jokali, čisto razočarani, da ni fer, samo zaradi njega sva gledala oddajo

Glej ga zlomka, spletna stran krizarjenja-b2b.com že od letošnjega  januarja oglašuje prvomajsko križarjenje s skupino Čuki, ki bo od 23. do 30. aprila.

image
Vir: krizarjenja-b2b.com

 

 

Deli s prijatelji