FINALE

Je Franc predal dvoboj? »Zmaga je pričakovana in narejena«

Objavljeno 14. december 2015 11.34 | Posodobljeno 14. december 2015 11.34 | Piše: A. K.

Tekmovalke so razočarane nad izidom. Zdi se jim, da se Franc ni boril z vsemi močmi.

Veliki zmagovalec resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek je Fahrudin Čauševićimage. Faki, kot mu pravijo bližnji in prijatelji, je v areni premagal Franca in v žep pospravil petdeset tisoč evrov, nad razpletom pa so bili številni kmetje, ki zmage 31-letnemu Ljubljančanu niso privoščili, odkrito razočarani.

»Nisem zadovoljna, saj sem že od začetka govorila, da zmago najbolj zaslužita Franc in Niko. Igra je igra, čeprav se mi ni zdelo, da bi imel Franc voljo do zmage. Žal mi ga je. Mislim, da ni imel pravega zagona in da ga je vse skupaj minilo, saj so se fantje med seboj dogovorili, da si bodo denar razdelili. Očitno mu zmaga ni pomenilo toliko kot drugim,« nam je povedala Jacqueline. Kljub temu meni, da bo Faki držal besedo in denar delil z ostalimi.

Razočaranja nad zmagovalcem ni skrivala niti Dominika. »Brez zveze je vse skupaj. Zmaga je pričakovana in narejena. Nisem zadovoljna. Po mojem mnenju se Franc ni boril tako, kot se je do zdaj. Če gledamo na to, koliko je delal na posestvu, ni dal vsega od sebe. Če bi se boril s kom drugim, bi dal več od sebe,« meni Dominika.

image
Nad Fakijevo zmago niso navdušeni čisto vsi. Foto: Planet TV

Tudi Barbara Imperl bi bila veliko bolj zadovoljna, če bi zmagal Franc. »Njemu bi res privoščila. Zmagal je najboljši, čeprav na kmetiji nisva bila v najboljših odnosih.« Barbara meni, da je imel Franc precej zagona, a mu je na koncu druge igre zmanjkalo sreče. »Ogenj se mu ni prižgal. Zdi se mi, da so bile igre veliko bolj odvisne od sreče kot od samega znanja,« nam je še povedala Barbara.

Kmetica Maja tako kot ostale tekmovalke ni skrivala razočaranja nad izidom. »Nisem najbolj zadovoljna z zmagovalcem. Zmago bi najbolj privoščila komu drugemu. Je pa res, da je Faki dokazal, da je iz pravega testa. Naj uživa. Mislim, da se je Franc že vnaprej predal, a se je kljub temu dobro boril.« Maja meni, da bo Faki denar delil tudi z Nikom. »Lahko pa se zgodi tudi, da ga bo slava pokvarila in si bo premislil,« nam je še zaupala Maja. 

Deli s prijatelji