EKSKLUZIVNO

Iryna in Matjaž zapečatila ljubezen

Objavljeno 25. junij 2011 21.02 | Posodobljeno 25. junij 2011 23.45 | Piše: T. L.

Ekskluzivno objavljamo fotografije s poročne slovesnosti v dvorcu Zemono

Matjaž v družbi prijateljev.
Pred približno 80 gosti sta si na dvorcu Zemono večno ljubezen obljubila Iryna Osypenko in Matjaž Nemec. Njuna prstanca odslej krasita poročna prstana iz francoskega belega zlata, Irynin pa je okrašen še z nekaj diamanti. Iryna se je odločila za elegantno in nežno poročno obleko oblikovalke Simone Lampe, medtem ko bi Matjažev videz lahko označili za elegantno sproščenega.

Za kulinarično pogostitev povabljenih gostov so poskrbeli kar gastronomski mojstri z dvorca Zemono; tudi za torto, za katero sta želela, da bi imela svež okus.

Matjaž: Dan je popoln

Matjaž nam je po telefonu zaupal, da je dan popoln in da je poroka potekala v precej sproščenem vzdušju. Presenečen je, da v ključnih trenutkih ni zakuhal, no ja, morda le na soncu, ki je posijalo ravno v trenutku, ko sta si zaobljubila večno zvestobo.

Iryna in Matjaž sta si namesto denarja za ekskluzivne poročne fotografije zaželela, da vrtec iz Nove Gorice dobi leseno igralo, ki bo razveseljevalo otroke pred začetkom novega vpisnega leta.

Družini mladoporočencev sta se spoznali na poroki


Iryna nam je že pred današnjim srečnim dogodkom na dvorcu Zemono zaupala, da jo je Matjaž zasnubil doma, »skoraj nepričakovano, čeprav moram priznati, da sem nekako slutila, da bo to naredil. Ob njegovi prošnji sem bila ganjena, saj je bila tako prisrčna in spontana, da ni bilo mogoče, da ne bi zažarela od sreče,« se je spomnila trenutka snubitve.

Njeni starši in brat so bili novice, da se bo poročila v Sloveniji, veseli, saj imajo, kot pravi Iryna, do poroke zelo spoštljiv in tradicionalen odnos. Zlasti njena mama si je želela, da se poroči in ustvari družino. In kako ohranjajo stike? »S starši se pogosto pogovarjam po skypu, Matjaževo družino pa sta spoznala ob tej priložnosti.«
Deli s prijatelji