TRENJA

Henrika obtožila nadlegovanja, potem se je zlomila

Objavljeno 22. december 2017 12.55 | Posodobljeno 22. december 2017 12.55 | Piše: A. K.

Tekmovalci so ga soočili z obtožbami.

Indira se je zlomila.

Indira je do zdaj veljala za izjemno pozitivno in vedno nasmejano osebo, ki se je s prihodom v šov The Biggest Loser Slovenija povsem prerodila. A v 11. tednu se je tudi ona povsem čustveno zlomila. Kaplja čez rob je bil Henrik, ki je močno načel njene živce. Njegova prisotnost ji nikakor ne prija, zato je bila še kako srečna, ko je prvič zapustil hišo. Po vrnitvi pa se je njun odnos zaostril in zdaj dosegel vrelišče.

»Človek ni normalen, bolj ko mu govorim, naj gre stran od mene, bolj se me dotika. Sploh ne vem več, kaj naj naredim,« je bila na treningu razočarana Indira. »Sploh ne štejem več, kolikokrat sem mu rekla, naj me pusti pri miru. Če pa jaz znorim ali kaj podobnega, potem je on dosegel svoje.«

Aleksandar ji je na treningu predlagal precej ostro rešitev. »Nasilje sicer ni odgovor, je pa rešitev, drugič mu daj eno okoli ušes. Veliko preveč si dovoli, človek sploh nima mere,« je bil odločen Aleksandar, ki je Indiri obljubil, da ji bo pomagal rešiti zaplet s Henrikom. »Vse kaže, da je Henrik močno zaljubljen. Ne opazi nič in preprosto ne ve, kje je meja.«

Henrik je na očitke odgovoril, da se je Indire dotaknil, ker mu gre na živce. Aleksander ga je opozoril, da noče trenj v hiši. »Končno se govori o temi, ves čas se je to zatiralo,« je povedala Indira, Henrika pa je opozorila tudi Marija.

»Henrik, prosil bi te, saj vem, da to zmoreš, in da si kavalir, če hočeš,« je še povedal Aleksander, Henrik pa se je na koncu Indiri opravičil, ker je šel čez mejo.

 


 

Deli s prijatelji