NOVA SEZONA

FOTO: Zvezde plešejo: prihajajo dolgonoga Gordana, izkušeni Miha in mladostni Arnej

Objavljeno 18. december 2017 19.46 | Posodobljeno 18. december 2017 20.14 | Piše: M. U.

Plesni spektakel prihaja na Pop TV spomladi.

Foto: Pop TV

Devetim izkušenim plesalcem prve sezone oddaje Zvezde plešejo, Tadeji Pavlič, Martini Plohl, Jagodi Batagelj, Maji Geršak, Valeriyi Musini, Mateju Krajcerju, Andreju Rebuli, Tomažu Šteru in Mihi Peratu, se bodo pridružili Gordana Grandošek Whiddon, Arnej Ivkovič in Miha Vodičar.

Dolgonoga ognjevita plesalka Gordana bo zagotovo paša za oči za vse moške, za žensko občinstvo pa bosta poskrbela izkušeni Miha in mladostni Arnej, ki prinašata svež veter.

Kdo so plesalci nove trojice?

Gordana Grandošek Whiddon velja za eno najbolj priznanih profesionalnih plesalk in koreografinj na svetu. Skupaj z možem Trentom Whiddonom sta producenta lastnega muzikala Le Hotel in šova Satisfaction on a dance floor

Plesni koraki Arneja Ivkoviča segajo v zgodnje otroštvo, ko je v majhni skupini iz vrtca nastopal po velikih odrih. Svojo plesno kariero je začel leta 2005 v showdanceu. Po razpadu plesne skupine je kariero nadaljeval v latinskoameriških in standardnih plesih. Je prejemnik priznanja za športnika leta 2012 in 2016. 

Miha Vodičar velja za enega najuspešnejših slovenskih plesalcev in se lahko pohvali z dvema nazivoma svetovnega prvaka v 10 plesih v letih 2014 in 2015. Poleg osvojenega svetovnega trona je pokoril tudi evropski plesni svet in zmagal v svetovnem pokalu. Miha je večkratni državni prvak, v njegovi vitrini pa se sveti tudi Bloudkova plaketa. 

 

Deli s prijatelji