PESTRO BO

FOTO: Zaradi Valiča in Polesa bodo jokali

Objavljeno 07. februar 2013 20.02 | Posodobljeno 07. februar 2013 20.02 | Piše: A. K.

Izpolnjevala bosta neuslišane želje po nepozabnih doživetjih.

Oddaja bo kritična, duhovita, čustvena in provokativna.

Čeprav Peter Poles in Vid Valič ne bosta vodila tretje sezone šova Slovenija ima talent, bosta v kratkem dobila čisto svojo oddajo. Na Pop TV že spomladi prihaja povsem novi, noro zabavni Vid in Pero šov, v katerem se lahko zgodi vse. Vid in Pero bosta poskrbela za dozo optimizma in dobre volje ter s svojim hudomušnim pogledom na aktualno problematiko vztrajno preganjala sivino vsakdanjika.

Možgane na on in gas

»Nogica navdušenja že počasi trza ob misli in želji, da začnemo vse zamisli, predloge in gradnike oddaje povezovati in vsak teden znova sestavljati v zanimivo, polno, izzivalno, smešno, nepričakovano, čustveno celoto. Ogrodje je postavljeno in obeta, ekipa je prava, zdaj pa samo možgane na on in – gas,« je z navdušenjem povedal Peter Poles.

Komaj čaka, da bo s Polesom

Njegovo mnenje deli tudi Vid, ki pravi, da se pripravlja nekaj drugačnega, duhovitega, kritičnega, čustvenega in provokativnega. »Pa še s Polesom bom lahko spet delal, kar bo naredilo letošnjo pomlad zelo pestro, delovno in predvsem zanimivo. Komaj čakam, da si natakneva svoje miselne proteze in ugrizneva v pogačo, ki se bohoti pred nama,« je dejal.

Postregla bosta tudi s solzami

Zabavnima voditeljema se bodo pridružili tudi najrazličnejši gostje. V sproščenem vzdušju bosta poklepetala s slavnimi in pomembnimi, pa tudi z gosti, ki na prvi pogled delujejo običajni, a se v njih skriva superjunak. Bo pa šov postregel tudi s solzami sreče. Voditelja bosta izpolnjevala neuslišane želje po nepozabnih doživetjih, nenavadnih početjih, razburljivih srečanjih z idoli, snidenjih s sorodniki in prijatelji ...

Deli s prijatelji