BILO JE NEKOČ

FOTO: Veste, katera plešoča zvezda je že v plenicah tako držala rokice?

Objavljeno 07. maj 2017 09.19 | Posodobljeno 07. maj 2017 09.23 | Piše: Tomaž Mihelič

Igralka zadnje tedne blesti v plesnem šovu Zvezde plešejo.

Urška Vučak, 
poročena Markež, se je rodila leta 1973 
na Ptuju. Foto: osebni arhiv

Kot komet je priletela na medijsko sceno in jo obogatila s svojo neposredno, zavidanja vredno osebnostjo. Odraščanje na Ptuju ima v lepem spominu, saj je bila že zelo zgodaj odločena, da bo nekoč navduševala ljudi. S sestro Petro sta bili nerazdružljivi, doma pa je vedno vladalo pozitivno vzdušje, tudi tedaj, ko ni šlo vse po načrtih.

Vedno se je raje kot sebi posvečala drugim, zato so se počasi začeli nabirati kilogrami in jo na neki način zaznamovali. Ni obupala, sprejela je svoje telo, se oborožila s humorjem in v kratkem postala nepogrešljivi del domačih zabavnih serij. Čista desetka in Ena žlahtna štorija ne bi bili tako smešni brez njene iskrive energije. Tudi v oddaji Zvezde plešejo nam odpira obzorja in opozarja, da se ljudje razlikujemo po velikosti srca, ne konfekcijske številke.

 

»Preberite več v Suzy, novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oziroma pokličite brezplačno številko 080 11 99.«

Deli s prijatelji