SLOVENIJA IMA TALENT

FOTO: Tako vroče bo v polfinalu Talentov

Objavljeno 14. november 2015 14.45 | Posodobljeno 14. november 2015 14.45 | Piše: A. K.

Tretja polfinalna nedelja bo postregla s pestrimi nastopi.

Jernej Kozan.

Tretja polfinalna oddaja šova Slovenija ima talent bo postregla s pestrimi nastopi. Med najživahnejšimi nastopajočimi so zagotovo Jumping Juliets, ki so tako navdušile Vida in Pera, da sta jim namenila zlati gumb. Branko se z njuno odločitvijo ni strinjal.

»Skozi naše glave je šinila misel: 'Uaaaaauuu, a je to sploh mogoče?' Zlatega gumba res nismo pričakovale, hotele smo pridobiti le nove izkušnje in dokazati sebi, da zmoremo. Radovednost, kaj bodo rekli žiranti in kakšen bo odziv publike, se je pred nastopom čedalje bolj stopnjevala. Jumping Julietke smo od adrenalina poskakovale že v zaodrju, pika na i pa je bil zlati gumb,« so povedala dekleta.

Lepa in grozljiva izkušnja

Med polfinalisti tretje oddaje je tudi Jernej Kozan. »Izkušnja na avdiciji je bila neverjetno dobra, saj česa takega v življenju še nisem doživel. Dobil sem veliko podpore od gledalcev ter še enkrat večjo motivacijo in samozavest. Najbolj se mi je vtisnilo v spomin, ko je publika vstala in začela ploskati,« se spominja Jernej.

Sandra Erpeje povedala, da je bil avdicijski nastop zanjo neizmerno lepa in grozljiva izkušnja. »Res mi je veliko pomenilo, da sem lahko na takem odru predstavila sebe, sploh pa svojo avtorsko pesem in da sta jo tako žirija kot publika lepo sprejeli. Seveda pa je tukaj še trema, ta majceni sovražnik, ki se ti naseli v grlo in poskrbi za zoprn cmok, zaradi katerega točno tisti trenutek ne moreš odpeti tako, kot si želiš. V domači sobi je vse skupaj videti precej drugače kot na velikem odru,« je povedala mlada glasbenica.

Želela si je, da bi lahko nastop izboljšala

Na avdiciji se je prvič širši slovenski javnosti predstavila Lara Oset. »Avdicija je bila zame precej velik dogodek, ker sem se prvič predstavila širši javnosti. Nad svojim nastopom sem bila razočarana, ker zase vem, da bi lahko stvari izpeljala veliko bolje. Ovirala me je tudi trema. Najbolj mi je ostal v spominu trenutek, ko sem stopila iz Opere in si želela, da bi lahko avdicijo ponovila in izboljšala.«

Nejc Lombardoin Miha Plantarič se strinjata, da je bila izkušnja precej stresna. »Najbolj si bom zapomnil trenutek, ko sva štirikrat dobila da,« je povedal Nejc.

Deli s prijatelji