KMETIJA: NOV ZAČETEK

FOTO: Niko v postelji z objokano Majo, spodnjice ležale vsepovsod

Objavljeno 06. november 2015 20.53 | Posodobljeno 06. november 2015 20.54 | Piše: Mo. S.

Maja v zadnjem času velikokrat pomisli na dom in na to, da bi ji bilo tam veliko boljše.

»Doma me čaka vse, mislim, da mi nikjer ne bi moglo biti slabše, kot mi je zdaj tu,« je dan pred dvobojem priznala Maja, ki je prepričana, da se Faki spravlja nanjo. »Ne vem, ali je treba, da me on tukaj psihično uničuje,« je razmišljala v solzah.

Znova je tolažbo našla v zavetju postelje, kjer jo je kmalu obiskal še Niko. Dejal ji je, naj jim ne da tega veselja, in jo začel tolažiti. »Vidiš, kakšni pra*ci so. Nasprotnike so zdaj potegnili na svojo stran, še Barbaro,« je nadaljeval in jo prosil, naj se vrne iz arene pride. Vse je bilo v redu, dokler niso Maje izbrali za prvo dvobojevalko, je prepričan, saj je po tem Faki več niti pogleda ne. Parček je prepričan, da ga moti tudi to, da ta teden nista delala nobenih večjih scen in se pritoževala. »Pusti ga, vidiš, da je hinavec od hinavca,« ji je svetoval, češ da tako grdo dela z ljudmi, da je o tem kar škoda govoriti. Maja v zadnjem času velikokrat pomisli na dom in na to, da bi ji bilo tam veliko bolje.

Medtem pa glava družine ni zadovoljen z njunim odnosom do pospravljanja. Pred prihodom mentorjev je naredil obhod po posestvu in ugotovil, da je soba Maje in Nika zelo razmetana. Nika je posvaril, naj pospravi nogavice in spodnje perilo, ki je ležalo naokoli …

Deli s prijatelji