SLOVENIJA IMA TALENT

FOTO: Nekdo izmed njih bo finalist Talentov

Objavljeno 06. november 2015 15.07 | Posodobljeno 06. november 2015 15.07 | Piše: A. K.

V nedeljo bo na sporedu druga polfinalna oddaja.

Jerica Steklasa.

Oddaja Slovenija ima talent nam bo v nedeljo postregla z drugimi petimi polfinalisti. Le dva izmed njih se bosta uvrstila v finale. Preteklo nedeljo sta bila to Žan Libnik in Sara Hercogimage. Polfinalisti, ki se bodo gledalcem in žiriji predstavili to nedeljo, so Ritem vodovodarji, Žan Svetek, Sabina Veber, Libero in Jerica Steklasa, ki je prejela Brankov zlati gumb.

»Svet je igrišče za nas sanjače«

Tokrat bo kot gostja nastopila tudi lanskoletna zmagovalka Jana Šušteršič. V slabem letu, ki je minilo od njene zmage, je magistrirala, ves čas nastopala in se utrudila do zadnje kapljice moči. »Po zasluženem dopustu sem se avgusta dokončno preselila v Slovenijo, kjer uživam in pripravljam nova presenečenja,« je povedala Jana in dodala, da delam pri projektu, ki bo predstavljal kombinacijo njene dosedanje glasbene in življenjske poti.

Čeprav trenutno živi v Sloveniji, ima za prihodnost velike načrte. »Svet je igrišče za nas sanjače! Zasidrala sem se v Sloveniji in moji načrti tukaj so veliki, načrtujem pa seveda še veliko tudi potovati in sodelovati z mojimi prijatelji po vsem svetu.«

Deli s prijatelji