VROČA ZABAVA

FOTO: Miha iz Masterchefa in 
Žiga iz Big Brotherja par?

Objavljeno 03. junij 2015 13.18 | Posodobljeno 03. junij 2015 13.19 | Piše: A. J.

V znani ljubljanski diskoteki smo opazili tekmovalca Masterchefa Miho Hauptmana, ki je večer preživel v družbi Žige Puconje iz Big Brotherja. Na vroči zabavi naj bi med fantoma vzplamtela ljubezen.

Miha Hauptman je večer preživel v družbi Žige Puconja. Foto: Marko Ocepek

Junaki resničnostnih šovov Masterchef in Big Brother so minuli konec tedna med seboj merili moči. A ne v kakšnem morebitnem nenavadnem izzivu, ki bi jim ga pripravili na Pro Plusu, ampak na zabavi, ki so si jo privoščili čisto zasebno in daleč od oči radovednih kamer. Kdo bo žuriral dlje in bolje, so preizkušali v ljubljanskem klubu Cirkus, kjer je tisti večer nastopil Silvo Fortuna oziroma didžej Dr. Sylvain, diskotečna zvezda devetdesetih let.

Njegova prisotnost ni bila naključje: v Masterchefu je nastopila njegova žena Tamara Fortuna, ki pa je morala po izgubljenem boju s kuhalnico izstopiti iz igre. A to je ni zaustavilo, da ne bi za izpadle in aktualne tekmovalce organizirala zabave, ki se je sklenila z večerom na Cirkusovem plesišču. Mamica dveh hčera si je po treh letih porodniške dala duška in se ob znanih hitih iz svoje mladosti izpod moževe mešalke naplesala za nazaj in za naprej.

Najbolj vztrajni klub zapustili šele ob petih zjutraj

No, na drugi strani diskoteke pa ji je konkurenco delal postavni Tibor Baiee iz Big Brotherja, ki je po izpadu iz šova proslavljal svoj 29. rojstni dan. Zabave se je udeležil tudi njegov soborec – prav tako že izpadli – Žiga Puconja, ki pa so ga ta večer večkrat opazili v družbi ene od kuharskih zvezd Masterchefa Mihe Hauptmana.

Glede na to, da sta oba samska – Miha naj bi se pravkar razšel s partnerjem, Žiga pa je že v oddaji jasno povedal, da ga z domnevnim fantom Sebastjanom Zajcem veže le prijateljska ljubezen –, se je veliko šušljalo o tem, da bi med njima lahko vzklila romantična čustva.

Mimogrede, Tjaše Koren in Tilna Stropnika, parčka, ki je nastal v oddaji Masterchef, med zabavo nismo opazili. V VIP-prostoru je žurala le 24-letnica iz Šoštanja in klepetala s sotekmovalcem, Koprčanom Sašem Miljuševičem.

Najbolj vztrajni žurerji, med katerimi je bilo kar nekaj obrazov iz omenjenih TV-oddaj, so klub zapustili šele ob petih zjutraj. 

Deli s prijatelji