OBVLADA

FOTO: Jani iz Gostilne med manekene

Objavljeno 17. januar 2013 15.50 | Posodobljeno 17. januar 2013 18.35 | Piše: S. J., Ma. F.

»Bilo je zanimivo, vendar to ni moj stil. Gre za povsem novo izkušnjo,« je povedal Jani.

Jani Jugovic se je vrnil v gostilno.

V resničnostnem šovu Gostilna išče šefa je dokazal, da se v kuhinji odlično znajde in da mu idej za kuharske podvige nikoli ne zmanjka. Na facebooku pa smo zasledili, da se Jani Jugovic ne znajde odlično le za štedilnikom, ampak tudi pred fotografskim objektivom.

Jani je namreč objavil kar nekaj fotografij, kjer je pokazal še svojo drugo plat. Doslej smo ga bili navajeni v supergah in udobnih oblačilih, tokrat pa je presenetil s povsem novim slogom. Bombažno majico, superge in kavbojke je zamenjal za elegantno Murino obleko in čevlje Peko.

Čeprav nam je v telefonskem pogovoru zaupal, da oblačila, ki jih je nosil, niso v njegovem stilu, se s fotografij nikakor ne da razbrati, da bi mu bilo neudobno. Pravi, da ga je k fotografiranju povabila fotografinja Eva Grabner, on pa je na to pristal pod pogojem, da ga bodo fotografije prikazovale v drugačni luči, kot smo ga bili vajeni do zdaj. »Fotografije bodo namenjene lastni promociji, z Muro in Pekom je šlo zgolj za sodelovanje, ne za reklamo,« je povedal Jani.

»Bilo je zanimivo, vendar to ni moj stil. Gre za povsem novo izkušnjo,« je povedal Jani.

Ob tem je sporočil tudi, da z 18. januarjem na facebooku ukinja svojo stran za oboževalce Jani Jugovič zaradi napake v priimku – odslej ga tako lahko spremljate na prenovljeni strani Jani Jugovic Fanpage, kjer »bo pisalo vse o meni in o mojem projektu s Tejo, ki bo kmalu zagnan«.

Odpovedal dogodek Jani's fussion

Jani je na facebooku objavil tudi dogodek Jani's fussion. »Dogodek naj bi bil večerja z mojim avtorskim fussion menijem,« nam je opisal temo dogodka, ki ga je danes odpovedal, saj z organizatorjem niso našli skupnega jezika. »Ni problem v organizatorju,« nam je pojasnil in dodal se bodo tovrstni dogodki v prihodnosti zagotovo še odvijali.

Deli s prijatelji