POPESTRITEV

FOTO: Brhke vajenke v hiši, kjer izoliranim fantom divjajo hormoni

Objavljeno 03. november 2015 21.21 | Posodobljeno 03. november 2015 21.21 | Piše: Mo. S.

Dekleta bodo živela v hiši, v kuhinji pa bodo fantje njihovi mentorji.

Vajenke.

V Gostilno išče šefa so prišla brhka dekleta. Že v sobotni oddaji smo lahko izvedeli, da bodo fantje, ki bodo kmalu postali šefi, v svoje roke dobili vajenke. Te bo izbrala komentatorka Alma Mujezinović.

»Fantje nimajo pojma, da smo me tukaj. Lahko se razkomodimo, preden gremo ven, pa moramo to pustiti, kot da se tu ni nič zgodilo,« je spoznavanje prve skupine deklet v hiši tekmovalcev, kjer potekajo avdicije, začela Alma. 

Bodo lahko obvladali hormone?

»Naši fantje so v izolaciji in nimajo pojma, kaj se dogaja v hiši,« je nadaljevala in pristavila, da so naravnost podivjani. Zanimalo jo je, kaj bodo dekleta naredila, če jih bodo fantje osvajali. »Če bo kaj poskusil, mu bom rekla, naj bo tam in dela. Nisem prišla delat 'kažina',« je povedala Primorka Debora, a so jo preostale hitro začele mučiti z vprašanjem, kaj bo pa naredila, če ji bo fant všeč ...

O ovijanju moških okoli prsta

Ukrajinka Olga, ki presenetljivo dobro govori slovensko, je priznala, da je v življenju skrbela že za več moških. Vase je zelo prepričana, spregovorila pa je tudi o taktikah, kako moškega oviti okoli prsta.  

Dekleta bodo živela v hiši, v kuhinji pa bodo fantje njihovi mentorji. V profesionalni kuhinji ne smejo imeti izkušenj, Alma pa je na koncu ugotovila, da so med seboj zelo različne, saj so nekatere zadržane, druge precej odprte, vse pa gotovo še kaj skrivajo ...

Deli s prijatelji