VELIKI POK

Dolgo pričakovani veliki pok

Objavljeno 28. oktober 2012 21.17 | Posodobljeno 28. oktober 2012 21.18 | Piše: Petra Kancler

Tik pred uradnim začetkom predvajanja so na veliki večerni zabavi v ljubljanski Narodni galeriji razkrili še zadnje tančice skrivnosti.

Maja Martina Merljak je blestela z najbolj opazno toaleto, ki ji je zapeljivo razkrivala hrbet. Foto: Mediaspeed.net

Da boste pripravljeni: veliki pok, kot smo na zabavi poimenovali začetek oddajanja nove planetarne televizije, se bo zgodil v ponedeljek, 5. novembra, točno ob 18.40. Takrat bo prvič na sporedu nova dnevnoinformativna oddaja Danes z zvezdniškimi voditeljskimi pari. Jerca Zajc Šušteršič in Tomaž Bratož ter Živa Rogelj in Marko Potrč so blesteli in žareli tudi na zabavi, še posebno dekleti pa sta navdušili z zapeljivima, svetlikajočima se večernima oblekama izpod rok modne oblikovalke Barbare Plavec Brodnjak. A to še ni vse: novice iz sveta športa nam bodo odslej posredovali Luka Šefic, Nataša Gavranić in Sabina Gosenca, studijsko oddajo pred torkovimi tekmami lige prvakov Uefe pa bo še naprej vodil Dani Bavec. Vremenska napoved bo v rokah simpatičnih in postavnih voditeljev – Špele Jereb, Jasmine Muhić in Bojana Ilijaniča, ki so mu kot nekdanjemu mistru universe Slovenije na izboru za mistra sveta podelili zavidljivi naslov za najlepše telo.

Prihajata šova Paradise Hotel in Dober posel

Veselimo se lahko tudi dveh novih resničnostnih šovov. Paradise Hotel, ki ga bo vodila Maja Martina Merljak, so posneli na Kostariki. Je strateška igra oblikovanja medsebojnih odnosov, edino pravilo pa je – da ni pravil. Dekleta in fantje, stari med 18 in 35 let, se v šovu potegujejo za nagrado 50.000 evrov.

Koncept resničnostnega šova Dober posel, ki ga bo vodil Borut Godec, temelji na iskanju odličnih poslovnih idej in omogoča uresničitev najboljših oziroma najizvirnejših. Na eni strani bo pet potencialnih investitorjev, na drugi pa ustvarjalni in podjetni tekmovalci, ki želijo ideje preoblikovati v uspešen posel. V dogajanje bo vključenih precej znanih slovenskih poslovnežev, med katerimi izstopa Branko Drobnak.

Klepetali so o tem, kje bo kdo izmed znanih Slovencev preživel prihajajoče praznike, pogovori pa so se vrteli tudi o postavnih televizijskih zvezdnicah, ki so krožile med povabljenci. Roko na srce: največ pozornosti je bila brez dvoma deležna Maja Martina Merljak, ki je blestela v zlati večerni obleki do tal in dramatično speti pričeski. Izrez na hrbtu je segal zelo globoko in razkrival igralkino izklesano telo, na katerem se niso ustavljali le moški pogledi.

Deli s prijatelji