LJUBLJENKA

Brhka Iryna jih ne gane, Slovenija navija za Urško

Objavljeno 03. april 2017 22.12 | Posodobljeno 03. april 2017 22.12 | Piše: P. Pa.

Poslovil se je Janez Usenik, gledalci pa že kalkulirajo, da bi morala biti naslednja dolgonoga lepotica ukrajinskega rodu.

V včerajšnji oddaji Zvezde plešejo, ki je bila povsem filmsko obarvana, je izpadel že tretji plesni par. Tokrat sta se od šova morala posloviti priljubljeni voditelj Janez Usenik in njegova soplesalka Maja Geršak. A tudi tokrat niso vsi prepričani, da je v šovu ostajajo pravi.

»Danes sem se poslovil tako, kot sem se hotel. S plesom, ki sem ga odplesal iz srca, in komaj čakam, da bom lahko navijal za ostalih devet parov,« je dejal Janez, ki si bo zadnje štiri tedne, ko se je potil v plesni dvorani in se učil plesnih korakov, gotovo zapomnil do konca življenja.

Za manekenko se boji, da se bo prelomila

Ker plesni šov vsak teden postreže z novimi presenečenji, imajo gledalci vedno kaj povedati. Tokrat so se na družabnih omrežjih spet obregnili ob dolgonogo lepotico Iryno, za katero so med drugim zapisali, da so od nekoga, ki služi s svojo lepoto, pričakovali več. »Del, ki naj bi ji bil pisan na kožo, začetna hoja, je bil katastrofa. Nog ne iztegne, kot bi jih manekenka samodejno morala. Je pa lepo, da uživa. Ženskih gibov in elegance pa bi se lahko učila od Urške, ki jih ima prirojene.«

»Žal moram reči, da mi ni bilo všeč. Zagotovo je dala Iryna vse od sebe, ampak po mojem je to to, a ni napredka,« je zapisala Helena. Zdenka pa je dodala, da se ji je zadnjič ples lepo posrečil, tokrat pa pač ne. »Videlo se je, kako je trda in pleše na silo. Veliko bolj sproščeno je plesala Urška, sploh, ker je je veliko več kot nje. Mogoče se bo slišalo grdo, ampak zdelo se je, kot da se bo prelomila na pol. Žal.«

Da sta Ptujčana Urška in Jernej postala prava ljubljenca občinstva, ni nič čudnega. Poleg dodelanih nastopov poskrbita namreč tudi za obilo smeha.

 

Deli s prijatelji