MAJICE

Čarobno leto za Salome, spet je nekaj ušpičila

Objavljeno 02. december 2017 17.20 | Posodobljeno 02. december 2017 18.19 | Piše: T. M.

Dobila je svoje majice.

Salome prekipeva od ponosa, ker je končno dobila nekaj za zveste oboževalce. Foto: Miha Kavčič

Prišel je dolgo pričakovani trenutek, ko se lahko tudi Salome pohvali s čisto svojim izdelkom. Njeno podobo so namreč natisnili na majice in diva jih bo zdaj lahko v zameno za prostovoljni prispevek ponudila oboževalcem.

Nekateri srečneži bodo v dar prejeli še presenečenje, ki ga kuharica in mojstrica zabave pripravlja le za redke izbrance. »Tudi moj december bo končno poln lepih spominov in z veseljem se bom ozrla na letošnje leto, saj so se mi dogajale same čarobne stvari. Najlepše pa je vse to zaokrožiti z izdelkom, ki bo osrečil še druge, ko se bodo oblekli v majico z mojo podobo in podpisom. Menda ima posebno moč, da si ves dan nasmejan in vedrega duha,« nam je zaupala Salome.

image

»Preberite več v Suzy, novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oziroma pokličite brezplačno številko 080 11 99.«

Deli s prijatelji