NAZAJ V SLOVENIJI

Brutalni konec zveze! Pretepena Mirela trepetala za življenje

Objavljeno 27. julij 2017 14.07 | Posodobljeno 27. julij 2017 14.07 | Piše: S. U.

Slovenska starleta je zapustila Milija in se vrnila v Slovenijo.

Slovenska starleta Mirela Lapanović je zapustila Srbijo in se vrnila v Slovenijo! Po besedah njenega, zdaj najbrž že nekdanjega partnerja Milutina Radosavljevića Milija v šovu Spoznajte Pare (Upoznajte Parove), ga je zjutraj prebudila policija na vratih njegovega doma in ga odpeljala na postajo, saj naj bi bil nasilen do Lapanovićeve. 

V šov je poklicala tudi Mirelina prijateljica Rebeka, ki trdi, da sta skupaj s prijateljem Milija prijavila policiji. Ko je bil Mili na policijski postaji, sta jo 'rešila' in jo odpeljala domov. Dodala je še, da je bila Mirela pretepena in da obstajajo fotografije.  

»Nikoli ne ščitite nasilnežev! Bez pomoči policije, Rebeke in Boruta bi bilo moje življenje ogroženo. Dokler sem živa, ne pozabim vaše pomoči. To ni sramota, za rešitev iz pekla je potrebna hrabrost. Lahko noč, dobri ljudje,« je na facebooku včeraj pred spanjem zapisala Mirela in s tem namignila, kaj se je z njo dogajalo pretekle dni.

Mili je za Happy TV že izjavil, da so to ogabne laži in da ima prijateljica, ki je prišla ponjo, nanjo velik vpliv. Drama se je torej nadaljuje ...

Deli s prijatelji