ŠTAB

Bratuškova se seli, kaj ima s sinom pokojnega Brendija?

Objavljeno 14. julij 2014 13.40 | Posodobljeno 14. julij 2014 12.57 | Piše: P. J.

Priljubljeni pevec oddaja prostore stranki Alenke Bratušek.

Vhod v nove prostore ZaAB.

Alenka Bratušek je s svojo ekipo izide volitev včeraj pričakala v lokalu na Rimski 23, nedaleč stran, čez cesto, pa je, kot kaže, nov štab stranke. Kot nam je uspelo neuradno izvedeti, so na Rimski najeli 84 kvadratnih metrov velike poslovne prostore. Mesečna najemnina naj bi znašala približno tisoč evrov. Viri znotraj stranke pa so nam potrdili, da so prostori v lasti žene pokojnega priljubljenega pevca Brendija.

Na vprašanje, kakšna je povezava med družino Vunjak in ZaAB, v stranki odgovarjajo, da je ni. Prostore naj bi našli in najeli prek oglasov. Lokacija in prostori sami pa naj bi jim bili tako zelo všeč, da bodo tam ostali tudi po volitvah.

Dejan je potrdil, da je njegova mati lastnica nepremičnine, ki jo ima v najemu stranka ZaAB. Na vprašanje, ali se podaja v politiko, pa je odgovoril s smehom in dejal, da nikakor. »Ne to pa ne, sem izključno glasbenik. Sem profesionalni glasbenik in nisem za v politiko. Fajn je, da gredo mladi volit, ampak jaz imam pri svojih 21 letih srce v glasbi in ne v politiki.«

Deli s prijatelji