SLOVENIJA IMA TALENT

Brankov »zlati gumb« ni prepričal gledalcev

Objavljeno 17. november 2014 15.38 | Posodobljeno 17. november 2014 15.38 | Piše: S. U.

V drugem polfinalnem večeru šova Slovenija ima talent smo videli tudi solze.

Šest vrhunskih talentov, a le dve mesti v finalu, je bilo vodilo drugega polfinalnega večera v resničnostnem šovu Slovenija ima talent.

Kot prvi so se predstavili plesalci iz skupine Plesno mesto R 'n' R. »Prava akrobatska poslastica ste,« je bila navdušena Ana Klašnja. Potem je s čustveno interpretacijo sledila Manca Berlec. Branko Čakarmiš je bil ganjen po nastopu in menil, da je upravičila njegov zlati gumb. »Ne se spreminjati,« ji je še dejal. Zaigrali so tudi mladeniči s spretnimi prsti, ki slišijo na ime Jackson, ter tolkalci Rhythm Factory. Posebej je navdušil plesni duo Maša in Laura.

Tekmovalni del je zaključila komaj 10-letna Alenka Vozlič. Predstavila se je s skladbo Let it go iz Disneyjeve animacije Frozen in že med izvajanjem požela velikanski aplavz. »Za svoja leta si zelo velika pevka in to je velik pritisk. Vidim te v kakem muzikalu,« jo je pohvalil Rok Golob. Ana se ji je zahvalila za čaroben nastop, Branko pa ji je dajal, da je bil to pravljični nastop ter da je princeska letošnjih Talentov.

Solze sreče za finale

Po končanem glasovanju so gledalci izbrali tri finaliste. To so bili Maša in Laura, Alenka Vozlič ter Plesno mesto R 'n' R. Neposredno se je v finale uvrstila mala kraljična Leni, kot so jo poimenovali. Drugega finalista je izbirala žirija. Ana je bila za plesni duo, prav tako Rok in Branko. Dekleti sta uspeh pospremili s solzami sreče.
 

Deli s prijatelji