ŽIRANT

Branko Đurić Đuro: Imitiram svojo ženo

Objavljeno 30. november 2015 17.25 | Posodobljeno 30. november 2015 17.27 | Piše: A. K.

Tanjo Ribič lahko gledamo pri nas, Đuro pa zabave Hrvate.

Đuro in Tanja sta skupaj že 20 let.

Priljubljeni režiser in igralec Branko Đurić Đuro trenutno sodeluje v hrvaškem šovu Tvoje lice zvuči poznato (Znan obraz ima svoj glas, op. p.), hrvaške gledalce pa navdušuje s svojimi zabavnimi komentarji. Za hrvaški Story je razkril, kako je prišlo do sodelovanja v omenjenem šovu, v katerem njegova žena Tanja Ribič že tri sezone navdušuje pri nas.

»Imitiram svojo ženo. Tanja je že tretjo sezono v žiriji slovenske različice, poleg tega pa je tudi učiteljica drame. Pogosto sem doma z otrokoma gledal šov in si rekel, da Tanja to počne zelo dobro. Šov se mi je zdel zelo zabaven, zato nisem dolgo razmišljal, ko sem dobil povabilo z Nove TV,« je povedal Đuro.

Dejal je še, da v žiriji izjemno uživa in da ne bi bilo pošteno, če bi že zdaj povedal, kdo je nanj naredil največji vtis. Đuro je še razkril, da je ves čas na poti, a da kljub temu z družino preživi veliko časa ter da se mu Tanja s hčerkama večkrat pridruži na gostovanjih v tujini. 

Njun zakon velja za idiličnega, Đuro pa je povedal, da zadnjih dvajset let, odkar sta s Tanjo skupaj, o njej odkriva milijon novih stvari. 

Deli s prijatelji