AVANTURIST

Boštjan Romih se druži z norimi ljudmi, premagal je strah

Objavljeno 01. december 2017 20.50 | Posodobljeno 01. december 2017 20.51 | Piše: A. K.

Boštjan se je pred dnevi po polletnem premoru v višave podal s prijatelji.

Pred leti je Boštjan Romih strah pred višino odpravil tako, da se je lotil športnega plezanja. Tečaj je opravil leta 2009, nad plezanjem pa je navdušena tudi njegova Lara. Oba si rada vzameta čas za tovrstne podvige, Boštjan pa se je pred dnevi po polletnem premoru v višave podal s prijatelji, in sicer v dolino reke Glinščice, tik nad vasjo Boljunec.

»V tem trenutku kot plezalec nisem ravno prida, toda po šestih mesecih mi je ugajalo občutiti skale in boleče mišice. Pa ne zaradi plezanja, temveč zaradi smejanja z meni dragimi, izjemnimi in norimi ljudmi!« je povedal Boštjan. Prijatelji so seveda ob tem opazili, da je njegova pričeska tudi sredi stene ostala brezhibno urejena, Boštjan pa je priznal, da si je izbral najobstojnejši gel za lase, da je imel lahko nekaj dni mir.

image

»Preberite več v Suzy, novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oziroma pokličite brezplačno številko 080 11 99.«

Deli s prijatelji