VESELJE

Bivša žena Jurija Zrneca spet mamica

Objavljeno 08. april 2017 10.28 | Posodobljeno 08. april 2017 10.28 | Piše: A. J.

Oče prvih dveh deklic je Sabinin bivši mož Jurij Zrnec.

Mina je Sabinin tretji in Jernejev prvi otrok. Foto: Mediaspeed

Jernej Čampelj navdušuje gledalce z glavno vlogo v muzikalu z glasbo skupine Agropop Alpska saga. Ob vajah za predstavo pa se je Grosupeljčanu odvila še ena saga, in sicer otroška. Nadarjeni igralec se je v teh dneh razveselil prvega otroka, hčerke Mine. Deklica je na svet prijokala 16. marca. Mamica male junakinje je Jernejeva stanovska kolegica Sabina Kogovšek, za katero je to že tretji otrok, saj ima iz zakona z Jurijem Zrnecem že dve hčerki, Leni in Lolo.

Mala Mina je poskrbela, da očku v dneh pred porodom ni bilo dolgčas, v pričakovanju skorajšnjega poroda sta se s Sabino v bolnišnici oglasila kar trikrat, dvakrat zaman. V tretje se je malčica le odločila prijokati na svet, v objem ponosnih novopečenih staršev, ki so jo, čeprav se je rodila pred rokom, nestrpno pričakovali.

Igralka je prihod tretjega otroka oznanila z nekoliko skrivnostno objavo na facebooku. »Šestnajsti marec je preprosto lep dan! Zdaj smo Nejc, Sabina, Leni, Lola, Mina!« je zapisala. Podoben zapis je ponovila 22. marca, ko se je zahvalila za spletne čestitke.

image

»Preberite več v Suzy, novi tabloidni reviji Slovenskih novic, ki izide vsak petek. Najdete jo v bližnji trafiki, še bolje pa bo, če se nanjo naročite in jo boste dobili v svoj nabiralnik. Pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oziroma pokličite brezplačno številko 080 11 99.« 

Deli s prijatelji