V ŠOVU

Barovka Vita pokazala skoraj vse: Higienična sem

Objavljeno 07. marec 2015 20.24 | Posodobljeno 07. marec 2015 21.10 | Piše: Mo. S.

»Normalni ljudje ne gledajo kamer in kopalnice, pojdite delat,« je sklenila, češ da je resničnostni šov zanjo nekaj resnega.

Resničnostni šov Bar se je komaj začel, pa smo že priča takšnim in drugačnim incidentom, prepirom in goloti. Res je, da so kamere v stanovanju tekmovalcev postavljene praktično v vsakem kotu, in medtem ko se nekateri pred njimi (še) pridno skrivajo, drugi brez večjih zadržkov pokažejo, kaj imajo.

Novomeščanka Vita, izpod rok katere v šovu nastane največ selfijev, je javnosti pokazala ritko in bradavičko. Pa čeprav je še pred kratkim zatrjevala, da ne bomo videli te zgodbe in da ne išče pozornosti »na tak 'glup' način«.

Poslala jih je delat

»Razkrinkal jo je bloger Iztok Gartner, ki je od Vite ob misli, da bodo morale tekmovalke v Baru kaj pokazati, naletel na njene besede o tem, da sama gledanosti ne bo zviševala na račun golote. Potem ko je na twitterju opozoril na njene nedavne trditve, pa mu je odgovorila, da se rada oprha gola, ker da je higienična. »Normalni ljudje ne gledajo kamer in kopalnice, pojdite delat,« je sklenila, češ da je resničnostni šov zanjo nekaj resnega.

Deli s prijatelji